I de forgangne uger har Tennisavisen haft flere indlæg med 2 af de juniorer, som udgør top 3 både på ITFs og den danske U18 rangliste.
Benjamin Hannestad har efter 2 grus-turneringer med gode resultater i Brasilien netop fulgt op med flere gode præstationer ved Grade 1 i Carson, hvor han nåede kvartfinalen i single og vandt double-rækken.

I samme periode har Johannes Ingildsen (Joe) også vist gode takter ved at vinde en Grade 4 juniorturnering i Antalya, hvor han efterfølgende i en senior-turneringen samme sted optjente sit første point til ATP-ranglisten.

Mens Benjamin og Joe boltrede sig i udlandet, har der været tavshed fra Christian Sigsgaard, som er den sidste i det trekløver, som udgør Danmarks pt. bedste juniorer, da Christian efter Tennisavisens oplysninger i stedet har brugt tiden på at træne hjemme i Gentofte.

Nu er tiden dog inde til, at Christian igen spiller turnering i ITF-regi, og han har netop spillet 1. runde i kvalifikationen til Grade 2 turneringen Plovdiv Cup i Bulgarien, hvor han fik en overbevisende start ved at vinde 6-0, 6-1 over (WC) Danko Jordanov (BUL).

Da resultatet tickede ind på Resultina-App’en var det ledsaget med kommentaren “6 match winning streak”, hvilket var en henvisning til de 5 sejre, som sikrede Christian sejren ved Copenhagen Wintercup for mere end 1 måned siden.
Efterfølgende har Christian også deltaget ved DM Inde for seniorer, hvor han nåede semifinalen.

Christians modstander i 2. runde af kvalifikationen bliver (921) Gabriel Vladut Niculescu (ROU), der i 1. runde vandt 6-4, 3-6, 6-2 over (638) Sergey Bolotov (RUS)

Forrige artikelATP Houston: Regn udskød semifinale – finalen er dog endelig sat
Næste artikelWTA Katowice: Finalen – den gang ej Giorgi
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.