Ved Grade A turneringen 56° Trofeo Bonfiglio i Milan blev det ligesom ugen inden kun til en enkelt kamp i single for Emilie Francati, der er no. 50 på ITF junior-ranglisten.

Emilie mødte i 1. runde ranglistens no. 29 Michaela Gordon (USA), som vandt 6-3, 6-0.
Gordon vandt i januar 2015 finalen i en Grade 1 turnering i Costa Rica over Emilies tidligere double-makker Usue Maitane Arconada (USA), som derefter selv vandt 2 turneringer på stribe i Brasilien, hvor hun desuden nåede henholdsvis semifinale og finale i double sammen med Emilie.

Emilie var som sædvanlig også med i double, hvor hun igen spillede sammen med Beatrice Torelli (ITA).
For første gang i umindelige tider når Emilie ikke mindst til en semifinale denne gang, idet de tabte i 1. runde til 2. seedede Miriam Kolodziejova/Marketa Vondrousova (CZE).

Det blev således kun til en enkelt kamp i både single og double i denne sidste turnering, inden det for alvor gælder, når Emilie deltager ved juniorernes French Open om kort tid.

Emilie og Benjamin Hannestad til French Open uden Joe Ingildsen og Christian Sigsgaard

Emilie er på grund af sin rangering direkte i hovedturneringen ved French Open.

Benjamin Hannestad har ligeledes sikret sig adgang til French Open, hvor han havde håbet at kvalificere sig direkte til hovedturneringen, men trods hans flotte sejr forleden ITF Junior Medias: Benjamin Hannestad gør rent bord i både single og double rækker hans rangering ikke dertil, så han deltager i stedet i kvalifikationen til French Open.

Johannes Ingildsen er med sin rangering som no. 133 i øjeblikket 36 pladser fra kvalifikationen, og flere af de foranliggende tager chancen og møder op til sign-in. Derfor har Joe indset, at han ikke har realistisk mulighed for at deltage i kvalifikationen, og han vælger derfor fornuftigt nok i stedet at koncentrere sig om de eksamener, som han har i samme periode.
Joe håber i stedet på at komme med til Wimbledon, hvor der er 64 kvalpladser, mens French Open kun har 32.

Christian Sigsgaard er no. 81 på alternate-listen til French Open og dermed også uden mulighed for at deltage.

Forrige artikelTV Kampe tirsdag: Eurosport koster kampe på Tennistv
Næste artikelITF Junior Ljuseveka: Hannahs far hjem uden sin datter efter kval
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.