I weekenden og i næste uge spilles ITF grade 1 turneringen XXVIII Yucatan Cup og her i weekenden forsøger August Holmgren at kvalificere sig til hovedturneringen. Ligesom i sidste uge er det danske stortalent kommet rigtig godt fra start.

I første runde var danskeren oversidder, men i anden runde mødte han en mexicaner med det meget amerikansk klingende navn Kevin Jack Carpenter. Han har ingen placering på verdensranglisten og så ligner det en overkommelig opgave. Men det snyder lidt idet den mexicanske junior rent faktisk har ligget nr. 204 på juniorverdensranglisten.

August overlod intet til tilfældighederne og tog første sæt 6-1, hvorefter han førte 1-0 i andet sæt og Carpenter opgav.

I kvalifikationsfinalen venter Felipe Meligini Rodrigues Alves, Brasilien, der er nr. 412 i verden. Her er holmgren nr. 589.

Forrige artikelHold DM Inde: Så er holdene klar til mellemspillet
Næste artikelMichael Tauson ansat som ny sportschef i Gentofte
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.