August Holmgren har virkelig gjort det godt indtil i en årets største junior turneringer, III Abierto Juvenil Mexicano. Han har spillet yderligere 2 kampe og vundet dem alle og er således klar til hovedturneringen.

I kvalifikationens anden runde slog August Daniel Stenger Valdez med 6-3,6-2. I kvalifikationsfinalen mødte han Eduardu Garcia, Mexico som i runden forinden havde slået den 4. seedede canadier Kyril Ktyvchun (verdens nr. 350) ud: Men det stoppede ikke August der vandt kvalifikationsfinalen klart med 6-4,6-1.

I hovedturneringens første runde venter William Totecky, Canada der er nr. 288 på juniorverdensranglisten. August Holmgren selv er nr. 589.

Benjamin Hannestad (verdens nr. 100) der er  der er direkte inde, skal møde Nathan Ponwith, USA der er nr. 182 på juniorverdensranglisten.

Også Johannes Ingildsen (verdens nr. 240) er direkte inde og han møder Alexander Lebedev, USA der er nr. 231 på juniorverdensranglisten.

Endelig er Emilie Francati (verdens nr. 91) også direkte inde i hovedturneringen hvor hun møder 15. seedede Mia Horvit, USA der er nr. 77 på juniorverdensranglisten.

Forrige artikelITF Junior Stavanger: 4 danske piger i kvalfinaler. 3 af 4 drenge videre.
Næste artikelMatchfixing: Danske tennisspillere går i offensiven mod matchfixing
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.