I sidste uge lykkedes det hverken for Johannes Ingildsen eller Christian Sigsgaard at hente vigtige rangliste-point i single i Bulgarien. Denne gang fik begge en bedre start og 20 point på kontoen

Som tidligere nævnt forsøger både Johannes Ingildsen (Joe) og Christian Sigsgaard (Sigs) i disse uger at optjene point til ITF junior-ranglisten, så de forhåbentlig kan kvalificere sig til at deltage i kvalifikationen til French Open.

Efter det mislykkede forsøg i single i sidste uge, fik de en bedre start i denne uge ved Grade 2 turneringen Kenena Cup i Haskovo, Bulgarien, hvor de begge vandt i 1. runde i single, og desuden er de sammen videre i double.

Joe, der er no. 172, havde ellers fået en svær lodtrækning mod 4. seedede (80) Bogdan Borza (ROU), men det blev til sejr på 6-4, 6-4 til Joe, som selv fortæller, at sejren blev sikret efter en solid indsats.

Også Sigs, der er no. 237,  leverede ifølge Joe en solid indsats, da han vandt 7-5, 6-2 over (224) Stefan Milicevic (SRB).

Tennisspilleren Christian Sigsgaard
Foto: Sportsfotograf.com.

Begge møder torsdag kl. 0800cet finske modstandere i 2. runde, hvor Sigs formentlig får den største udfordring mod 3. seedede (68) Eero Vasa, mens Joe møder (240) Emil Ruusuvuori (FIN)

Også i double blev det til dansk sejr, da Joe og Sigs – efter at have overlevet 3 matchbolde – vandt 6-2, 4-6, [15-13] over 3. seedede Brandon Laubser (RSA)/Piotr Matuszewski (POL).
Joe var en anelse bekymret efter doublen, da han fortalte

[quote_box_center]”Jeg fik desværre ondt i knæet i doublen, og det kostede os næsten kampen. Det er ikke noget jeg haft før, så jeg er lidt bekymret for hvor slemt det er. Jeg håber på at det bliver bedre i morgen!”[/quote_box_center]

I kvartfinalen torsdag er modstanderne Alexey Aleshchev (RUS)/Ergi Kirkin (TUR).

Forrige artikelITF Junior Piestany: Kortvarig optræden for Benjamin Hannestad
Næste artikelWTA Stuttgart: Boom Boom fik briller!
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.