Benjamin Hannestad, der er rangeret som no. 99 med 310 point på den seneste ITF junior-rangliste, skulle i denne uge ved Grade 2 turneringen 37th Slovakia Cup i Piestany, Slovakia forsøge at skrabe yderligere point sammen i bestræbelserne på at komme direkte i hovedturneringen ved French Open, hvilket Benjamin anslår kræver 400 point.

Det blev dog ikke denne gang for Benjamin, idet han onsdag tabte sine første kampe i både single og double, hvor han i begge tilfælde var oversidder i 1. runde.

I single tabte 7. seedede Benjamin 4-6, 3-6 til (264) Lucas Vejvara (CZE). I double var Benjamin seedet 4 sammen med Catalin Mateas (USA), og de tabte 4-6, 6-3, [6-10] til Alexis Galarneau/Victor Krustev (CAN)

Meget skal flaske sig, hvis de 4 danskere på ovenstående billede fra Australian Open alle kan være med ved French Open.
Det ser godt ud for Emilie Francati, der er no. 50, og Benjamins plan B er kvalifikationen, som både Johannes Ingildsen og Charistian Sigsgaard stadig kæmper for at opnå et tilstrækkeligt antal point til – der er dog gode nyheder på vej fra Bulgarien angående de 2 sidstnævnte, som har spillet 1. runde onsdag.

Forrige artikelITF Antalya: Mohamed Shabib følger Ørnø til anden runde
Næste artikelITF Junior Haskovo: Ingildsen vinder over 4. seedet. Sigsgaard ligeledes videre og møder 3. seedet
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.