Som tidligere nævnt her på TennisAvisen var der 4 danske piger der er i hovedturneringen i ITF Junior grade 4 turneringen i Gjøvik, Norge

Den sidste danske pige, Karoline Laursen kom med, da hun slog Sangeeta Roopan, Norge med 6-0,6-1 i sin kvalifikationsfinale. Direkte inde i turneringen er Mathilde Tranberg, Rebakka La Cour Hillingsøe og Olga Helmi.

Der er 3 drenge med i hovedturneringen. Det er August Holmgren, Patrick Kristen og Kasper Elsvad. Kasper måtte gennem kvalifikation, men det klarede han fin, for i kvalifikationsfinalen slog han August Peter Simonsen, Norge med 7-6(6),6-2.

 

Rune Thomsen, træner fra KB er med i Norge. Han har foreløbig berettet at truppen har været ramt af lidt sygdom. Men de kommer sig forhåbentlig. Måske får vi endnu mere info fra Rune. Det vil vi glæde os til.

Forrige artikelATP Memphis: Nishikori slår Anderson og vinder en guitar
Næste artikelWroclaw Challenger: Løchte er klar til hovedturneringen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.