Philip Hjorth piller lunten af kineser i Sarawek Chief´s Minister Cup.

Philip Hjorth var klar, da han gik til sin kamp mod den kinesiske 2. seed Chengze Lu. Kineseren havde i turneringens 2. runde haft sit hyr med at vinde over Tobias Lindberget, Hjorth´s svenske hittingpartner, og der var helt sikkert blevet videregivet et par gode staldtips inden dagens match.

Det var en stolt Dave Baldelin fra Euroelite, som Philip har været tilknyttet til de sidste 5 år, der kunne rapportere fra kampen:

“Med solidt spil fra baglinjen og ved nettet, neutraliserede Philip sin modstanders kanonserv. Han gik direkte i offensiven, angribende Lu´s baghånd og derefter hans forhånd. Verdensranglistens no. 196 var rystet og forvirret. Og Philip slap aldrig gaspedalen. Begge spillere var friske i 1. sæt, men det var Philip, der fandt hullerne i Lu´s spil og blev ved med at udnytte mulighederne. Med sine afslutninger ved nettet fik Philip pillet lunten af kineseren, der gik ned i 2. sæt, tømt for ideer om, hvordan han skulle håndtere den aggressive dansker”.

2. sæt var overstået på blot 30 minutter, og Philip Hjort kunne rejse armene i vejret i triumf med en meget fornem sejr. 7/5 6/1.

 

Forrige artikelKlubportræt: Fruens Bøge satser bredt med succes
Næste artikelWTA: Beijing 2015 – Ana Ivanovic den sidste kvartfinalist
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.