Finalen ved ITF juniorturneringen Copenhagen Winter Cup blev nøjagtig så jævnbyrdig og spændende, som de 2 finalisters spil i de forudgående runder havde lagt op til.

Den forsvarende mester, 2. seedede Christian Sigsgaard vandt så knebent som 6-3, 6-7(3), 7-5 over 1. seedede Johannes Ingildsen.

Sidst de 2 mødtes i en ITF juniorturnering var i 2012, hvor Christian vandt 3-6, 7-6(3), 6-3, så de er ikke uvant med at spille jævnbyrdige kampe.

Sejren betyder samtidig, at Christian både forsvarer titlen fra sidste år og de 40 point på ranglisten, mens Joe for 2. pladsen opnår 30 point og yderligere avancement på ranglisten, hvor Joe i øjeblikket er no. 180 og Christian no. 188.

Tennisspilleren Johannes Ingildsen
Foto: Sportsfotograf.com.

Inden ovennævnte finale blev spillet finale hos pigerne, hvor vinderen blev 2. seedede (482) Anastasia Kulikova (RUS), som havde vundet sikkert over Olga Helmi i semifinalen.
I finalen blev det også til en sikker sejr 6-1, 6-3 over (742) Sandra Ortevall (SWE).

Forrige artikelWroclaw Challenger: Løchte slår stærk italiener i kvalifikationen
Næste artikelTE Junior U12: Danmark i EM-finale mod Great Britain
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.