I 2. runde tabte Benjamin Hannestad til en modstander, som tåler sammenligning med serve-bomberen John Isner

I Grade 1 junior-turneringen International Spring Championships i Carson sluttede Benjamin Hannestads deltagelse i single efter 2. runde, hvor han mødte Jake Van Emburgh (USA), som havde wildcard til turneringen.

Amerikaneren har muligvis været helt ukendt for Benjamin, da han ikke optræder med resultater i ITF-regi, men her følger Benjamins egen beskrivelse af mødet

[quote_box_center]”Jeg tabte desværre singlen idag 6-4 6-3. Jeg spillede en god kamp, men jeg mødte en 193cm Isner, som smadrede forhænder på alt!
Idag gik de ind. Jeg ved ikke om det var hans niveau, eller han bare var afslappet idag!
Jeg bliver breaket to gange i kampen på en ærgelig måde, men det er også svært, når man ingen rytme får, og møder en som server 230 ca!”
[/quote_box_center]

Ved at google Jake Van Emburgh kan man dog finde nogle resultater i USTA regi, og her vil man konstatere, at han er fra Wisconsin og har en Overall Record er 55-14.
For en måned siden vandt han USTA Midwest B18 March Des. Series, og han har flere resultater, som tyder på, at der ikke er tale om en ren nybegynder.

Ovenstående billede er valgt, selvom amatør-fotografen har sin egen skygge med, men det illustrerer nogenlunde Benjamins udtryk lige efter, at han har tabt en kamp – i dette tilfælde ved Copenhagen Combined 2014.

 

Forrige artikelITF Junior Benicarlo: Francati slået af 14-årig talent. Ny semifinale i double
Næste artikelWTA Miami: Serenas sejr nr. 700
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.