Benjamin Hannestad og Emilie Francati spiller torsdag 1/8-finaler på Court 1 efter sejre i 2. runde i single. De unge danskere klarer sig også fortrinligt i double, hvor begge er i semifinalen

Resultatformidlingen fra Brasilien kører fortsat ikke i højeste gear, og derfor en lidt forsinket omtale af onsdagens resultater fra Grade 1 turneringen Banana Bowl, Brazil SÃO JOSÉ DOS CAMPOS.

De 2 danske deltagere ved turneringen er til gengæld begge oppe i et højt gear, hvilket man kan forvisse sig om efter Benjamin Hannestads beretning fra 2. runde, hvor han vandt 6-1, 6-3 over 15. seedede Sameer Kumar (USA), der er no. 60 på ranglisten.

[quote_box_center]”Spillede super god tennis, og var meget skarp på mine break chancer. Jeg har servet meget stabilt hele turneringen, og det gjorde jeg også, da jeg skulle serve det hjem ved 5-3″[/quote_box_center]

Benjamin spiller 1/8-finale som torsdagens første kamp på opvisningsbanen Court 1, hvor han allerede kl. 0800 lokal tid (1200cet) møder 1. seedede Orlando Luz (BRA), som er no. 2 på ranglisten.
Orlando Luz måtte i 2. runde bruge 3 sæt på at besejre no. 62 Patrik Niklas-Salminen (FIN) 4-6, 6-2, 6-4.

Benjamin vandt også i double sammen med William Blumberg (USA), og det 7. seedede dansk-amerikanske par vandt 5-7, 7-6(4), [12-10] over Juan Carlos Manuel Aguilar (BOL)/Bruno Britez (PAR), som Benjamin betegner som et velspillende double-team, efter at have reddet matchbold ved 9-10 i den afgørende match-tiebreak.

Tennisspilleren Emilie Francati
Foto: Sportsfotograf.com.

Emilie Francati, der no. 78 på ranglisten, er seedet 12 i turneringen, og derfor var hun oversidder i 1. runde.
På grund af regnvejr tirsdag måtte Emilie vente til onsdag med at spille mod no. 143 Lara Escauriza (PAR), som Emilie besejrede 6-4, 3-6, 6-3.

Hun er dermed ligesom Benjamin videre til 1/8-finalen, hvor hun spiller torsdag lige efter Benjamin som 2. kamp på Court 1.
Modstanderen er 8. seedede Thaisa Grana Pedretti (BRA), som er no. 68 på ranglisten.

Emilie har ved Australian Open vist, at hun også kan finde ud af at spille double, da hun nåede semifinalen.
Det samme har hun præsteret i denne turnering, hvor hun er seedet 2 sammen med Usue Maitane Arconada (USA), og derfor var de oversiddere i 1. runde.

I 1/4-finalen blev det til sejr i en jævnbyrdig affære, som måtte afgøres i match-tiebreak, mod Emiliana Arango (COL)/Meghan Kelley (USA) med cifrene 7-5, 2-6, [10-7].

I semifinalen torsdag er modstanderne Daniela Morales Beckmann/Ana Luisa Perez Lopez (MEX), som i kvartfinalen vandt over Seone Mendez (AUS)/Maria Jose Portillo Ramirez (MEX) 7-5, 3-6, [12-10]

Forrige artikelITF Junior Kramfors: Patrick Kristensen i double semi – Øv-dag for KB’erne
Næste artikelTV Kampe: Massiv dækning af ATP og WTA Indian Wells
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.