Johannes Ingildsen i kvartfinale efter comeback. Christian Sigsgaard tabte i 3. sæt

Onsdag eftermiddag blev Tennisavisen informeret om, at det er muligt at følge Grade 2 turneringen IGTA Junior Cup powered by BABOLAT i Bochum via TennisTicker Livescore, hvor både Johannes Ingildsen (Joe) og Christian Sigsgaard (Sigs) var i aktion.

Man kan desuden installere en Tennis-Ticker App på sin mobil-telefon og følge med der. Eneste problem var dog, at resultat-formidlingen var temmelig ustabil, og efter et stykke tid forsvandt scoren i den ene kamp, og resultatet af den anden kamp viste forkert vinder.

I den ene 1/8-finale mødte Joe  wildcard spilleren (186) Marvin Møller (GER), som ifølge Tennis-Ticker vandt kampen 3-6, 6-3, 6-2, men heldigvis for Joe er det cifrene fra selve kampen på tennisbanen, der er gældende, og her vandt Joe med cifrene 3-6, 7-5, 6-2.

Torsdag kl. 1100 spiller Joe kvartfinale mod (185) Alexei Popyrin (AUS).

Sigs var også på sejrskurs, da han i kampen mod (134) Patrik Rikl (CZE) vandt 1. sæt 6-4, men den 16-årige talentfulde tjekke vandt de 2 næste sæt, og han vandt kampen 4-6, 6-4, 6-2.
Forinden nåede Sigs som tidligere omtalt at vinde 3 kampe i kvalifikationen og en kamp i hovedturneringen, hvor han som tidligere omtalt vandt 6-3, 6-4 over 7. seedede (110) Jack Mingjie Lin (CAN).

Tennisspilleren Christian Sigsgaard
Foto: Sportsfotograf.com.

Joe og Sigs spiller sammen i double, hvor de i 1. runde tirsdag vandt over Boma Gojo (CRO)/Hady Habib (USA) 7-5, 6-2.
I 2. runde er modstanderne 4. seedede Alexei Popyrin (AUS)/Vitalii Shcherba (UKR).

Christian Sigsgaard og Johannes Ingildsen
Foto: Modtaget fra DTF

 

Forrige artikelWTA Eastbourne: Caroline Wozniacki videre efter en rigtig neglebider
Næste artikelITF Rochester: Mikael Torpegaard atter på ATP-ranglisten
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.