Emilie Francati kommer fortsat tættere på en titel i double, men en spansk titel glippede ved stillingen 10-10 i match-tiebreak

Emilie Francati og hendes britiske makker Emily Arbuthnott var så tæt på en double triumf, som man kan komme uden at vinde, da de i finalen ved Grade 2 ITF juniorturneringen  IX ITF Junior Benicarlo i Spanien mod 1. seedede Tessah Andrianjafitrimo (FRA)/Evgeniya Levashova (RUS) fulgte med til den bitre ende til stillingen 10-10 i den afgørende match-tiebreak.

Det var dog det fransk-russiske par, der vandt de 2 sidste afgørende bolde, og de tog titlen med cifrene 6-2, 2-6, [12-10].

Emily gik også glip af muligheden for en triumf i single, da hun i semifinalen tabte 1-6, 5-7 til 1. seedede Evgeniya Levashova (RUS), der således 2 gange samme dag vandt over Emily.
Dayana Yastremska (UKR), som havde slået Emilie ud i 2. runde, tabte ligeledes i semifinalen mod 3. seedede Charlotte Robillard-Milette (CAN), som vandt 1-6, 6-2, 6-1.

Forrige artikelUM Inde U12: 3 Europmestre og Mikkelsen i semifinalerne
Næste artikelITF Junior Antalya: Johannes Ingildsen og Philip Hjorth på kollisionskurs
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.