Thomas Schwencke Lindqvist, 18 år deltager også i en række futures i Tyrkiet sammen med Simon Friis Søndergaard og Oscar René Jeppesen. Thomas spiller til daglig for HIK.

I kvalifikations første runde var Thomas Oppe imod Faith Taha Erun, Tyrkiet. Thomas kom faktisk godt fra start og vandt første sæt 6-4. Men herefter var det den tyrkiske spillers tur og han vandt de to næste sæt og kampen med 6-1,6-3. Men nu er Thomas igang dernede og han har nu mulighed for at vænne sig til forholdene op til næste uges turnering.

Endelig er Simon Friis Søndergaard’s kamp af en eller anden grund ikke spillet endnu. Imorgen skulle der med forbehold for de lidt upålidelige “order of play” lister nede fra Tyrkiet være tre danskere i kamp. Simon Friis Søndergaard, Oscar René Jeppesen og Cecilie Lundgaard Melsted.

Vi undskylder for det meget utidssvarende billede vi har af Thomas. Det er fra hans tidlige juniordage. Vi skal prøve at skaffe et bedre til næste gang vi omtaler Thomas.

Forrige artikelITF Nyheder: Elie Rousset og Walter Trusendi suspenderet for matchfixing
Næste artikelFED Cup: Mai, Julie og Emilie forbereder sig på grus
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.