Betting er en sjov måde at øge spændingen ved enhver tenniskamp. Når du selv har noget på spil, sidder du bare en lille smule længere ude på sædekanten, og dine yndlingsspilleres sejre føles ti gange mere fantastiske. Hvis du ikke har givet betting på tennis et skud endnu – eller har, men vil vinde mere – har vi her tre gode råd til, hvordan du kan forbedre dine chancer.

Følg med i spillernes udvikling

De fleste tennisfans har bestemte spillere, de synes er fantastiske at se på banen, og som de ikke misser en kamp med. Hvem end, det er for dig, gør du klogt i at tage udgangspunkt i dem, når du begynder at bette. Du har nemlig nemmere ved at give et bud på udfaldet af en kamp, hvis du ved, hvad der sker i spillernes karrierer og liv.

Døjer de f.eks. med en skade for tiden, eller er de i deres livs form? Har de haft mange kampe i streg, eller kan de risikere at være distraherede eller trætte af andre årsager? Har de mødt modstanderen før? Et utal af ting kan påvirke, hvordan kampen ender. Det handler om at holde dig opdateret, så du ved, hvilke vilkår du satser på.

For at gøre det lettere anbefaler vi, at du starter med at følge enkelte spillere tæt – og kun satser på dem, når du kan vurdere på et informeret grundlag, at de har gode chancer for sejr.

Bliv ekspert i en region eller turnering

I stedet for at fokusere din research på bestemte spillere, kan du også gribe det lidt anderledes an. Nogle fans foretrækker at dykke ned i en bestemt del af verden og blive klogere på alt, der rører sig inden for tennis der – og så vælge en betting-side, der specialiserer sig i væddemål på kampe i samme region.

F.eks. fokuserer Nordicbet Sport primært på Skandinavien, hvis du foretrækker at spille på kampe tæt på dig. Dette kan også være en fordel, da du så har lettere ved at læse analyser, ekspertudtalelser osv. på spillernes modersmål, hvis det også er dit – og du så også kan se kampene, du better på, i virkeligheden. Læs en anmeldelse af Nordicbet Sports her: https://storspilleren.com/review/nordicbet-sport/.

Hvis du kun ser Wimbledon (eller en anden turnering), er det nok smartest at fokusere dine væddemål og din research på disse kampe. Når der er tale om internationale turneringer som denne eller Australian, US eller French Open, har du den fordel, at der er et utal af engelsksprogede analyser og videoer tilgængelige. Du har altså masser af materiale til at sætte dig godt ind i sagerne, inden du vædder om noget.

Sammenlign betting-sidernes odds

Når du så har research grundigt og besluttet, hvem eller hvad du vil satse på, er der én ting til, du skal huske: Selvom du kan vædde på en kamp på alle spillesiderne, kan der være stor forskel på de forskellige bookmakeres odds. Derfor er det en god idé lige at tage et kig på dem alle og finde den, der har de bedste, før du better. Ved at gøre dette er du altid sikker på at have de bedste odds og optimere dine chancer for at vinde.

Inden du satser stort er det dog vigtigt, at du sikrer dig, at du kan administere det. Selvom betting kun skal ses som en sjov måde at gøre kampene lidt mere spændende på, ender det desværre for mange i afhængighed. Hvis du oplever symptomer på spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens uvildige hjælpelinje, StopSpillet, lige her.

Forrige artikelTurneringer uge 29: Holger Rune forsøger at genfinde vindersporet på tysk grus
Næste artikelATP 500 Hamburg: Negativ spiral fortsætter med Holger Runes 6. nederlag i træk
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.