I pulje 1 var topholdet fra KB på besøg i Odense for at spille den sidste kamp i mellemspillet mod Fruens Bøge, og det blev helt som forventet en klar holdsejr til KB på 6-0. KB var inden kampen sikret en plads i slutspillet, men den klare sejr betød samtidig at KB kan vælge modstander i semifinalen.

Den anden kamp i puljen skulle afgøre om hjemmeholdet Gentofte eller Lyngby ville følge med KB i slutspillet; og det blev et fantastisk drama af en kamp, hvor fire ud af de seks kampe måtte i match tiebreak. Lyngby havde fået Frederik Løchte Nielsen hjem til kampen og han sejrede på førstesinglen over Gentoftes August Holmgren. Derefter vandt hjemmeholdets Philip Ørnø med 10-6 i match tiebreak over Kristian Pless, mens Lyngbys tredjesingle Philip Hjorth gjorde kort proces med Andreas Laulund. Gentoftes fjerdesingle, Ole Jensen, sørgede for udligning da han i et tæt opgør slog Romeo Midtgaard Jivraj med 10-3 i match tiebreak. Nu var stillingen 2-2, og det betød at Gentofte skulle vinde begge doubler for at nå slutspillet. Begge doubler gik i match tiebreak, men da Lyngbys førstedouble med Pless/Hjorth slog Ørnø/Holmgren med 10-6 i match tiebreak, så havde Lyngby sikret sig pladsen i slutspillet.

I pulje 2 var HRT på besøg hos Virum/Sorgenfri i en direkte kamp om plads til slutspillet. Det blev dog aldrig spændende, dertil var HRTs hold for stærkt besat; HRT vandt holdkampen 5-1 og alle fem sejre var i to sæt. HRT var dermed klar til slutspillet.
I den anden kamp spillede HIK hjemme mod afbudsplaget Århus 1900, og selvom HIK til kampen måtte se bort fra Thomas Kromann og Alexander Kønigsfeldt, så vandt holdet en meget klar 6-0 sejr over et svagt Århus-hold.
HIK vinder dermed puljen og er klar til slutspillet.

KB skal senere i dag meddele DTF om holdet vælger HRT eller Lyngby som modstander i semifinalen; HIK møder det andet hold.

Slutspillet spilles næste weekend på KBs anlæg på Pile Alle, Frederiksberg

Forrige artikelDH kvinder: De fire hold til slutspillet er klar
Næste artikelDanske seere “prøve-kaniner” hos Discovery Networks under US Open
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.