Danmark tabte også den sidste single match i Davis Cup opgøret i Rusland. Da den sidste match i forvejen var betydningsløs, valgte russerne at sætte Andrey Rublev ind mod Martin Pedersen.

Danmark havde ikke nogen at udskifte medmindre man ville give Kenneth Carlsen et bemærkelsesværdigt comeback til Davis Cup. Kenneth Carlsen stod faktisk som fjerdemand, da Søren Hess Olesen ikke kunne deltage. Men klogeligt valgte holdkaptajn Carlsen at holde sig selv ude og lade Martin Pedersen spille som planlagt.

Rublev er p.t. nr. 1 på junior verdensranglisten og det blev da også for stor en mundfuld for amatøren, den jurastuderende Martin Pedersen. Rublev vandt 6-4,6-3.

Trods nederlaget i Rusland sidder man alligevel med en god fornemmelse af en god indsats af Danmark. Rusland er en svær modstander ovenikøbet på deres egen bane. Og Frederik Løchte Nielsen fik vist flaget da han i den allerførste kamp slog Evgeny Donskoy.

Forrige artikelITF Junior Brasilien: Francati og Hannestad klar til Banana Bowl
Næste artikelWTA Kuala Lumpur: Sådan – Tillykke med 23. titel
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.