Finalen blev lidt af en prøvelse for både tilskuere på anlægget i Kuala Lumpur og blandt de mange fans rundt ved TV skærmene. Regnen der ikke havde voldt de store problemer først på ugen skulle vise sig at drille rigtig meget.

Caroline skal som regel lige spilles varm før dieselmotoren virker perfekt og det nåede hun slet ikke i begyndelsen af kampen. Ved stillingen 11 og fordel til Dulgheru i tredie parti blev kampen afbrudt fordi der faldt nogle dråber.

En time senere var de lige kommet på banen da regnen styrtede ned til stor morskab for både spillere og tilskuere – ventetid igen. Kl. 13.30 dansk tid kom kampen igang igen og i hele første sæt prøvede Caroline at få sit spil til at fungere men en godt kæmpende Dulgheru tog første sæt 64.

Begge spillere havde leveret rigtig seværdig tennis med lange dueller og bolde der slikkede linjerne – en fornøjelse at se. Andet sæt blev et comeback til Caroline der dikterede spillet mere og mere – stadig med mange flotte dueller – og en koncentreret Caroline kunne serve andet sæt i hus 62. 3. sæt blev et sæt hvor Caroline viste sin klasse med koncentreret og nøjagtigt spil.

Ved stillingen 50 tog Dulgheru sig sammen til at bruge de sidste kræfter på at undgå en bagel og det lykkedes og Caroline servede derefter sejren i hus.

Nogen kommentatorer skriver at Caroline ikke spillede på toppen, men heri er jeg igen uenig da det meste fungerede og det var udelukkende på grund af en godt spillende modstander at Caroline ikke vandt overlegent. En god og seværdig finale.

Dulgheru er absolut en spiller man ikke må undervurdere og stort tillykke med en god uge til begge piger. Her er nogle tweets om kampen – vi starter med en statistik:


Scener fra kampen:
Caroline strækker ud:


Tak for kampen:


Her Caroline med trofæet for sin 23de titel – tillykke.


Her begge spillere med diverse arrangører:

En god og lovende uge for begge spillere. En god optakt til Caroline før Indian Wells – held og lykke med det.

Forrige artikelDavis Cup i Rusland: Det endte med 4-1 til Rusland
Næste artikelITF Junior Kramfors: Peter Kampen inde i kampen om point
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.