På trods af nederlaget til Virginia i finalen i NCAA Men’s Championships, så kan North Carolina være meget tilfredse og glade efter en sæson som bød på flere rekorder og mange store sejre. Virginia vandt for 3. år i træk holdmesterskabet.

North Carolina stod over for deres største kamp i skolens historie, men de vidste på forhånd godt at denne match ville være svær. Modstanderen var de sidste to års mestre, Virginia, og det var også sidstenævnte der efter en 4-2 sejr kunne løfte pokalen for tredje år i træk.

Simon Friis Søndergaard gjorde dog rigtig god figur. Med makkeren Jack Murray var de meget tæt på at vinde deres double, men måtte i sidste ende se sig besejret 7-6 (5). Det var den mest velspillede double af de tre, og de Søndergaard havde fortjent en bedre skæbne.

Virginia kom foran 1-0 efter at have vundet doublepointet, og kom hurtigt yderligere foran med 2-0 ved at vinde på 1. singlen. North Carolinas 2. single, William Blumberg reducerede til 2-1 ved at vinde 6-3 6-2 over Thai-Son Kwiatkowski, men Virginia kom foran 3-1 i kampe ved at vinde på 4. singlen. Det var her Søndergaard figurerede, og tabte til en velspillende Colin Altamirano med 6-3 6-1. North Carolina pustede dog liv i kampen ved at vinde på 3. singlen i form af Robert Kelly, som slog Carl Soderlund. Virginias 5. single, J.C. Aragone vandt 7-6 (2) 6-2 over Jack Murray, og kunne dermed sikre sejren i holdkampen og mesterskabet til Virginia.