Natten til lørdag bliver der formentlig chance for at se både Mikael Torpegaard og Jonas Zacho Larsen i aktion, når Ohio State University møder University og Iowa

Sidste weekend blev det i Tennisavisen påstået, at man kunne følge Mikael Torpegaard på livestream, da Ohio State University 27. marts mødte University of Michigan.
Der var dog ikke taget højde for, at kampen blev spillet udendørs, hvor der ikke er opstillet cameraer til at streame kampene.

I stedet kunne man følge stillingen undervejs, og som det har været tilfældet i langt de fleste kampe i 2015, fortsatte Mikael Torpegaard sin imponerende sejrsrække, da Ohio vandt 7-0, og Mikael endnu en gang vandt både en double og 1. singlen med de overbevisende cifre 6-3, 6-1 over Alex Knight, der er no. 107 på college-ranglisten, hvor Mikael som tidligere omtalt avancerede til 2. pladsen ved den seneste opdatering 21. marts.

Næste opdatering af ranglisten bliver først i næste uge, og indtil da er det fortsat uvist, om sidste weekends sejre bringer Mikael det sidste trin op til 1. pladsen.
Mikael erkender selv, at han ikke har fuldkommen styr på det indviklede rangerings-system, hvor han på 2. pladsen har en avg. (gennemsnit) på 62.76, mens den nuværende no. 1 Dominik Koepfer fra Tulane University, der ligesom Mikael har vundet 2 singler siden den seneste opdatering, har 65.30.

Tennisspilleren Jonas Zacho Larsen
Foto: Sportsfotograf.com. – Jonas Zacho Larsen (oktober 2012)

Fredag aften kl. 06pm, som er midnat dansk tid, har Ohio hjemmebane mod University of Iowa, hvor Jonas Zacho Larsen er blandt holdets spillere, og der er derfor en god chance for, at følge både Mikael og Jonas på livestream, idet kampen efter Tennisavisens oplysninger spilles indendørs på 6 baner, der alle har camera-dækning.
Kampene kan følges på http://www.ohiostatebuckeyes.com/sports/m-tennis/spec-rel/matchday.html

Jonas har ikke helt samme imponerende resultater som Mikael, men han vandt dog sin seneste single-kamp, da han 27. marts vandt 6-1, 6-4 over Marino Alpeza fra University of Minnesota, og en hurtig optælling viser, at Jonas i løbet af indeværende sæson er noteret for 11 sejre og 11 nederlag.

Hawkeyes Go On B1G Road Trip http://bit.ly/1M1tc5c

Opslået af University of Iowa Men’s Tennis på 30. marts 2016

Til sammenligning er Mikael noteret for 21 sejre og kun 2 nederlag, da han i oktober ved ITA Men’s All-American Championships tabte i R64 til no. 23 Ronnie Schneider fra North Carolina, hvorefter han vandt 5 sejre på stribe i Consolation.
Det andet nederlag var ved 2015 USTA/ITA National Indoor Intercollegiate Championships, hvor han i 1/8-finalen tabte til no. 17 Andre Goransson fra California.

Dette private tennisforum er netop blevet opdateret med links til de forskellige universiteter, hvor danske tennisspillere deltager, og man kan der se samtlige resultater for de danske spillere, samt hvornår deres holds næste kampe afvikles.
Der mangler fortsat links til eventuelle muligheder for livestreaming for alle andre end kampene indendørs på Ohio’s hjemmebane i Columbus.
Derfor opfordres Tennisavisens læsere, som eventuelt har kendskab til sådanne links, til at informere herom.

Ohio State University og Mikael Torpegaard har hjemmebane igen på søndag, når de møder Nebraska kl. 12pm (1800cet), men efter det oplyste spilles kampene udendørs, og derfor er der næppe livestreaming. I stedet henvises til at følge resultaterne på Live Match Scoring.

Når begge kampe er afviklet og ranglisten er opdateret næste gang, vil Tennisavisen informere om både resultaterne og eventuelle bevægelser på ranglisten for Mikael Torpegaard.

Two more home matches this weekend. #GoBucks PREVIEW: https://go.osu.edu/BRn7

Opslået af Ohio State Tennis på 31. marts 2016

Forrige artikelMiami Open 2016 – Victoria Azarenka på vej mod Sunshine Double
Næste artikelATP Challenger Raanana: Løchte/Brunstrom i tredje 10-7 match-tiebreak
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.