Efter 2 sejre med 10-7 i match-tiebreak tabte Frederik Løchte Nielsen og Johan Brunstrom med samme cifre i semifinalen

Ved ATP Challenger turneringen Israel Open var Frederik Løchte Nielsen og hans svenske makker vanen tro – som i langt de fleste turneringer, hvor de spiller sammen – med fremme i semifinalerne, dog efter at de i de 2 første kampe måtte bruge både en tiebreak og en efterfølgende match-tiebreak, som i begge tilfælde endte 10-7, for at sikre disse sejre.

I semifinalen mod Konstantin Kravchuk (RUS)/Denys Molchanov (UKR) gentog det samme mønster sig, blot med den kedelige forskel, at det denne gang var modstanderne, der vandt match-tiebreak’en med samme cifre, da de sikrede sig finalepladsen med cifrene 6-3, 6-7(5), [10-7].

Alle de tre doubler med Løchte og Brunstrøm kan ligesom en af Løchtes singlekampe genses herunder

Double-finalen mellem Kravchuk/Molchanov og 2. seedede Jonathan Erlich (ISR)/Philipp Oswald (AUT) er netop færdigspillet på Centre court.
Kravchuk/Molchanov par overlevede 4 matchbolde ved stillingen 4-6, 5-6 0-40, men det lykkedes dem at afværge dem alle, hvorefter de vandt 2. sæt 7-1 i tiebreak, og dermed tvang de afgørelsen ud i en match-tiebreak, som de vandt i overbevisende stil, og de fik således vendt et truende nederlag til sejr 4-6, 7-6(1), [10-4].

Efter double-finalen følger de to semifinaler i single, som kan følges på Livestream herunder, hvor double-finalen også vil være tilgængelig.
I den første semifinale møde 2. seedede (84) Dudi Sela (ISR) og 3. seedede (86) Ricardas Berankis (LTU), og derefter spiller 1. seedede (82) Evgeny Donskoy (RUS) mod 5. seedede (110) Thomas Fabbiano (ITA)

Forrige artikelCollege Tennis: Ohio med Torpegaard mod Iowa og Zacho til midnat
Næste artikelMiami Open 2016 – Victoria Azarenka fuldendte sin Sunshine double
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.