Frederik Løchte Nielsen og doublemakkeren David O'hare fik en god start på denne uges challenger Kentucky Bank Tennis Championships, efter sejr i 1. runde 4-6, 6-2, 10-5 over det amerikanske par Lawson/Smith

Sidst det dansk/irske par spillede sammen, blev det til en turneringssejr i en mindre future i Spanien, inden Løchte drog afsted mod Wimbledon og derefter Davis Cup.

Løchte og O’hare står nu overfor japanerne Hiroki Moriya og Yasutka Uchiyama som også måtte ud i champions tiebreak for at afgøre en yderst tæt kamp imod de amerikanske talenter og wildcard modtagere Frances Tiafoe og Jordi Aconada.

Frederik Løchte forsøgte i weekenden at spille sig i hovedturneringen i single, men måtte kapitulere i anden runde, efter det først var blevet til sejr 6-3, 5-7, 6-1 over den lokale Austin Hussey, for derefter at lide et klart nederlag til Jesse Witten, en efterhånden garvet amerikaner, som spillede sin blot fjerde turnering i år. Nederlaget blev på 1-6, 3-6 og Witten vandt efterfølgende kvalfinalen over 4. seedede Marinko Matosevic.