Roger Federer og Novak Djokovic er begge to sikkert videre til semifinalerne ved ATP-turneringen i Dubai, mens skotten Andy Murray led et overraskende nederlag til kroatiske Borna Coric.

Efter de første kampe har Andy Murray set rigtig godt ud, og uddelte så sent som i går et æg i sin tredjerunde-kamp. Men her til aften fik han nærmest ikke et ben til jorden i kvartfinalen mod en stærkt spillende Borna Coric, der efter godt en time gjorde det af med Murray.

Slutcifrene lød på overbevisende 6-1, 6-3 og dermed måtte Murray forlade den prestigefyldte turnering inde de sjove kampe for alvor blev skudt i gang.

Noget nemmere havde Novak Djokovic det i sin kvartfinalekamp mod kvalifikationsspilleren Marsel Ilhan, der på blot 49 minutter let og elegant blev ekspederet ud af turneringen med et nederlag på 6-1 i både første og andet sæt.

Anden-seedede Roger Federer skulle blot bruge tyve minutter i sin kamp, før han kunne kalde sig semifinalist. Første sæt mod Richard Gasquet blev en ensidig affære, som den schweiziske verdensstjerne sikkert vandt 6-1.

Franskmanden der har slået Federer to gange i sin karriere måtte dog udgå af kampen grundet en skade, og dermed var Federer videre blot efter et enkelt sæt.

I semifinalen møder Novak Djokovic den fjerdeseedede Tomas Berdych, mens Roger Federer står overfor Borna Coric.

Forrige artikelWTA Doha: Wozniacki fik en på hatten af Azarenka
Næste artikelATP Buenos Aires: Hjemme er bedst for Berlocq
Nikolaj Jensen er en ung, ambitiøs tennisskribent, der udlever drømmen om at blive sportsjournalist. Nikolaj har selv spillet tennis i flere år, og har som målsætning at levere de bedste tennisnyheder og -historier til læserne på Tennisavisen.dk.