Frederik Løchte Nielsen spillede sig idag i hovedturneringen ved den store Challenger turnering Israel Open, efter sejr over Dimitar Kuzmanov 6-2, 6-1.

Hvis man inden dagens kamp havde sin tvivl om hvorvidt Frederik Løchte Nielsen kunne vinde dagens kamp, så blev alle spekulationer gjort til skamme. Oppe imod den 1. seedede Dimitar Kuzmanov tog Løchte teten fra start. På under en time havde Løchte sejret 6-2, 6-1, uden at tillade modstanderen en eneste breakbold.

Der er på nuværende tidspunkt ikke trukket lod blandt kvalifikationsvinderne, så hvem Løchte skal møde i 1. runde er endnu usikkert.

Turneringen har deltagelse af fire spillere fra top 100 i verden, blandt andet hjemmebane favoritten Dudi Sela, som kommer med en frisk sejr fra Challenger turneringen i Shenzhen. Men også Lukas Lacko som danske tennisfans måske kan huske fra den hedengange Challenger turnering i Kolding, som han vandt i 2007.

Løchte Nielsen er også tilbage på doublebanen, i denne uge spiller han endnu engang sammen med “succes-makkeren” Johan Brunstrom. Parret er 4. seedet og møder i første runde Donskoy/Kudryavtsev.

Turneringen kan også følges på livestream fra i morgen, hvis Løchte skulle ende på en af de viste baner, så vil der i god tid komme et særskilt indlæg med dette.

 

Forrige artikelITF Heraklion: Emilie Francati og Christian Sigsgaard i kvalfinale
Næste artikelHIK var UMs stærkeste klub
Lars Ostenfeldt
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.