Den danske træner Adam Blicher bliver "Guest  touring træner" for Euroelite Tennis på en tur til Slovenien i maj 2017

Tennisavisens læsere har på det seneste haft lejlighed til at nyde godt af de daglige guldkorn fra Adam Blichers julekalender om Tennisviden, og som ny skribent på Tennisavisen har han allerede bidraget med flere artikler, som er blandt de mest læste og værdsatte.

Det er dog langt fra kun herhjemme, at Adam nyder anseelse, hvilket Tennisavisens læsere kunne konstatere, da han for ca. halvandet år siden blev hædret og modtog ITPA Paul Arber Young Coaches Award 2015 – Speciel Recipent

Prisuddeling: “Prøve-kanin” Adam Blicher får overrakt Ekstra-pris i USA

Adam Blicher

Norges Tennisforbund har også øje for Adam, og de har på deres hjemmeside lavet en henvisning til hans julekalender i denne omtale – http://tennis.no/adam-blocher-med-julekalender/, som indledes med disse bemærkninger:
“Hvem husker vel ikke vår danske venn Adam Blicher under årets Coaches Conference. Foredraget het “Developing Tennis Humans” og var så bra at flere klubber i ettertid ønsket ham tilbake til Norge snarest mulig.”

Foto: Adam Blicher
Foto: Adam Blicher

Tennisavisen er af Dave Bandelin fra Euroelite Tennis blev informeret om, at EuroElite har indgået et samarbejde med Adam, som for mere end 10 år siden i en periode som spiller har rejst sammen med Euroelite, der som udgangspunkt kun benytter rejse-coaches, som tidligere har rejst med Euroelite i en årrække, så de er fortrolige med den kultur og værdisæt, som er gældende.

Dave fortæller, at Adam skal være “Guest Touring/Camp Coach” i forbindelse med en tur til Slovenien i Maj 2017, og forinden deltager han sammen med Dave ved en “Mini High Performance Camp” i Trelleborg/Malmö i March eller April.

Adam har i flere omgange været i kontakt med Dave, og han glæder sig til at være under hans vinger som træner.

Euroelite betegner i deres velkomst Adam Blicher som et værdsat navn – ikke bare i dansk tennis, men også internationalt, og hans søgen efter viden og deling heraf til anvendelse i konkurrence for juniorspillere er simpelthen genialt!!
Vi er så taknemmelige over at kunne gøre brug af hans passion og erfaring“, slutter velkomsten.