Det er godt nok ikke altid, at jeg har lyst til at krybe ud af min seng tidligt om morgenen, og endnu værre bliver det, hvis jeg skal ud i det kolde danske vintervejr.

Nogle gange er det da bare mere hyggeligt at blive under dynen og hygge sig indenfor end at komme afsted til morgentræning. Nogle gange har jeg undret mig over om der er noget galt med mig, for det virker da så sandelig ikke til, at det er et problem for de bedste tennisspillere i verden – eller mærker de måske i virkeligheden også sengens magiske kræft til tider?

Forrige artikelITF Junior Stavanger: Olga færdig i single. Stadig danskere i double
Næste artikelAdam Blicher bliver “Gæste-coach” hos Euroelite Tennis
Avatar
Adam Blicher er en international prisvindende Tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner - Junior spillere” af Dansk Tennis Forbund & fik ydermere tildelt Paul Arber Young Coaches Award - Special Recipient 2015 af iTPA. Han er vært for det højest rangerede Tennistræner Podcast på iTunes, hvor det er hans formål at forstå hvordan præstation på højeste niveau i tennis bliver skabt ved at tale med trænere, spillere og forældre, der alle har formået at skabe præstationer på højeste internationale niveau. Sidst har han været taler på det Nationale Tennis Seminar samt den Nordiske- & Europæiske Tenniskonference. Civilt har Adam en bachelor i Idræt & Sundhed og en Kandidatgrad i Sportspsykologi fra Syddansk Universitet og har over de sidste 3 år haft mere end 400 konsultationstimer med unge håbefulde tennisspillere fra såvel ind- som udland med henblik på at assistere dem i at udvikle deres mentale færdigheder på og udenfor banen.