WTATV. Efter en glimrende start på turneringen i Eastbourne skulle Caroline op imod tyskeren Andrea Petkovic i anden runde. Syvende gang de mødtes og anden gang i træk i Eastbourne – sidste gang var i 2015. Caroline har vundet 5 gange i træk. Efter en flot og velspillet kamp kunne Wozniacki trække sig sejrrigt ud af endnu en kamp 6-4 6-4.

Første sæt begyndte som vanligt med at spillerne prøvede hinanden af. Det skete med flotte vinderslag og passerslag i de to første partier. SÅ brød spillerne hinanden en gang hver til 2-2. Spillerne fulgtes nu ad til 4-4 med meget flot linjespil og vinderslag faktisk havde WOzniacki lavet 15 vindere inden 4-4 og de fleste med baghånden, der virkede velolieret i dag. I niende parti kom Petkovic bagud 0-40 og det kom hun sig ikke over 5-4 og Caroline kunne derefter serve sættet hjem. Første serven virkede også godt i dag og gik den ind så vandt Wozniacki i næsten alle point. Hun kørte også Petkovic rundt i manegen og var den tand bedre end hende til at fremprovokere fejl. 6-4 efter et velspillet sæt. En lille skæmmende ting for arrangørerne var, at de havde stavet Wozniacki forkert, som I kan se på nedenstående billede – ikke ok.

Lidt problemer med navnet

Flot Woz

Petko

1, 2 punch

Flot passerslag

Woz tager første sæt

Statistik

Andet sæt blev næsten en kopi af første sæt med jævnbyrdigt og flot spil til stillingen 3-3, hvor Wozniacki brød Petkovic rent 4-3. Spillerne holdt serven resten af kampen og Wozniacki kunne trække sig ud af kampen med endnu et sæt til 6-4. God kamp igen med godt forsvar og en blændende baghånd og få fejl – kig venligst statistikken. Begge spillere viste godt spil, men Wozniacki lige en tand bedre og med et større overblik. Sabalenka venter i morgen.

Så blev navnet rigtigt

Woz hurtig

Wozniacki gør arbejdet færdigt

Kampens statistik – læg mærke til vindere og uprovokerede fejl

Forrige artikel4 gode råd: Sådan forbedrer du dit tennisspil
Næste artikelFå mere ud af tennis
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.