Simona Halep (Billedet) og Petra Kvitova var nået frem i Semi finalerne i dag og alt tegnede på at de skulle mødes i finalen, men det var der 2 andre unge talenter der ville prøve at forhindre.

Halep mødte den fra sidste år betegnede Rising star fra Kina Saisai Zheng, men den nr. 1 seedet Halep vandt let med 6-2, 6-3. Det var deres første møde og Halep sagde det er svært med et første møde og Zheng spillede godt i 2. sæt.

Derefter var det den nr. 2 seedet Kvitova’s tur til at redde drømme finalen, men hun var ikke så heldig, da den nr. 8 seedet Timea Bacsinszky vandt 6-4, 6-4. Bacsinszky servede godt og holdt hendes serve 9 ud af 10 gange, hvor imod Kvitova tabte hendes serve 3 gange i kampen.

Halep vandt i den ene forudgående møde med Bacsinszky, men helt tilbage i 2010, nu mødes de i finalen lørdag morgen kl. 06.00cet. Kampen kan ses på Bet365 og Unibet Live Streaming.

Forrige artikelATP Brisbane: Australske kometer slukket i kvartfinalerne
Næste artikelITF Vesterås: Eksplosiv udvikling giver Olga Helmi finaleplads
Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.