Det begyndte så godt for de australske spillere i ATP turneringen i Brisbane, men stoppede brat i kvartfinalerne.

Roger Federer, Schweiz gav James Duckworth, Australien (verdens nr. 125) en regulær tennislektion med de knusende cifre, 6-0,6-1.

Til gengæld måtte verdens nr. 8. Milos Raonic, Canada kæmpe hårdt for sin sejr mod Samuel Groth, Australien med cifrene 7-6(5),3-6,7-6(2).

Kei Nishikori, Japan der er seddet 2 i turneringen slog den sidste australier i turneringen, Bernard Tomic (verdens nr. 53) med 6-0,6-4. 22-årige Tomic der som junior blev udset til at være den næste i rækken af store australske spillere har endnu levet op til de enorme forventninger, selvom han gennem sidste sæson langsomt blev bedre og bedre spillende.

Den sidste kvartfinale, den eneste uden australiere, stod mellem 4. seedede Grigor Dimitrov, Bulgarien, der efterhånden har sneget sig op som nr. 11 på verdensranglisten, og Martin Klizan, Slovakiet. der er nr. 34 på verdensranglisten. Dimitrov vandt sikkert 6-3,6-4.

Forrige artikelWTA: Auckland Classic – Caroline i finalen! + finalen sendes på TV2 02.30
Næste artikelWTA Shenzhen Open: Halep og Bacsinszky i finalen
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.