Dagens billede er af Timea Bacsinszky der sendte Sabine Lisicki ud i anden runde.

Så kom de igennem første runde ved grusturneringen i Rom. Så Victoria Azarenkas kamp og var egentlig ganske fint underholdt. Det var ikke det allerbedste spil, der blev vist af de to damer, men seværdigt. Azarenka tog første sæt og gik i stå i andet sæt og måtte tilses af en læge eller lignende mellem andet og tredie sæt. Hun får taget blodtryk, siger hun er svimmel, får et eller andet præparat der skal hjælpe lidt på det – der er vel og mærket IKKE medical timeout hvilket undrer mange. Vika sidder med håndklædet over hovedet efter hun har set dårlig ud. Hun går ud til tredie sæt og spiller bedre end i de to første sæt – så er det jeg undrer mig. Hvorfor får hun lov til at opføre det skuespil – som det vitterligt er efter min mening? Det bragte helt klart Hradecka lidt/meget ud af hendes rytme, hvilket var det Vika ville opnå. Det bryder jeg mig ikke om at overvære, da jeg mener det er bevidst usportsligt. Ok jeg ved det hører med, at man kører på psyken på modstanderen, men i forvejen har Vika sit udviklede primalskrig, der også skal tricke modstanderen ved at sløre lyden fra serven og anslaget på bolden. En skam man skal ty til den slags bare fordi man har en dårlig dag, og det havde Vika:
Esser 0, dobbeltfejl 16, første serveprocent 62, første server vundet 68%, anden serveprocent vundet 35, reddet 5 ud af 10 breakpoints

Overværede da Sharapova og Kuznetsova mødtes i Madrid, og det var første gang for mig,at det var så tydeligt, at de kørte bevidst på hinanden med deres varierede skrig eller støn, men det lærte man åbenbart på de russiske tennisskoler i sin tid. Det interessante er, at hverken Vika eller Sharapova stønner under træningen. Nå jeg beklager, hvis der er nogen fans af de 3 spillere jeg har trådt lidt over tæerne.

Første runde
[L] Kristina Mladenovic (FRA) d Monica Puig (PUR) 75 62
[12] Lucie Safarova (CZE) d [L] Anna Karolina Schmiedlova (SVK) 76 67 64
[Q] Alexandra Dulgheru (ROU) d [Q] Misaki Doi (JPN) 67 63 63
[10] Carla Suarez Navarro (ESP) d Mona Barthel (GER) 64 26 63
[16] Jelena Jankovic (SRB) d Camila Giorgi (ITA) 75 75
Victoria Azarenka (BLR) d [L] Lucie Hradecka (CZE) 75 26 61
Irina-Camelia Begu (ROU) d [Q] Urszula Radwanska (POL) 46 62 63
[Q] Bojana Jovanovski (SRB) d Caroline Garcia (FRA) 76 46 62
Elina Svitolina (UKR) d Flavia Pennetta (ITA) 64 62
[Q] Daria Gavrilova (RUS) d Belinda Bencic (SUI) 67 75 62

Second round
[1] Serena Williams (USA) d Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) 61 61
Timea Bacsinszky (SUI) d Sabine Lisicki (GER) 64 63
[3] Maria Sharapova (RUS) d Jarmila Gajdosova (AUS) 62 31 ret.

Der er naturligvis også tid til lidt sjov, og en af de ting, der har moret stjernerne har været at efterligne smiley udtryk med deres egne ansigter. Her er det Maria Sharapova:

Så er det Caroline tid igen, Hun spiller tredie kamp på center court ca. kl 15.30 mod Victoria Azarenka, og kampen kan ses på TV3 sport 2 og Tennischannel.