Så kom anden runde i hus. Kampene var udsat fra fredag på grund af regn i aftentimerne. Der var en stor overraskelse da den 6. seedede Eugenie Bouchard måtte se sig besejret af en, for de fleste, ukendt tysker. Den kommende australier Daria Gavrilova fortsatte sit storspil og er nu i 4. runde.

Anden runde
[Q] Tatjana Maria (GER) d [6] Eugenie Bouchard (CAN) 6 – 0 7 – 6 (4)
En nedsmeltning eller mødte hun en spiller der netop den dag skulle spille sit livs kamp? Det må være en god blanding. Her er kommentarerne fra WTA turneringens hjemmeside:

“Det er den bedste sejr jeg nogensinde har haft,” sagde Maria, hvis sidste Top 10 sejr kom imod verdens No.10 Li Na for fem år siden. “Det er den største sejr for mig, og jeg er super glad. Det føles fantastiskt.”
Efter at have kørt Bouchard over i første sæt på  en halv time, blev Maria tvunget til at grave dybt i det andet, bagud 5-3 kæmpede hun sig tilbage og vandt. Hendes belønning er et møde med en anden af ​​tennis lysende stjerner, Belinda Bencic.

“Selv da jeg var nede 5-3, tror jeg ikke ​​hun var rigtig med i spillet. Så det var vigtigt for mig at forblive positiv og forsøge at vinde det i to sæt,” tilføjede Maria. “Jeg spillede kun mit spil. Det var ikke noget særligt jeg gjorde,« sagde Maria. “Jeg havde en fornemmelse af at hun ikke havde det godt med min stil.”

Mens Bouchard glitrende junior karriere og tidlige gennembrud og højere rang er en god fortælling, så har Maria en lige så overbevisende historie at fortælle. For femten måneder siden fødte hun datteren Charlotte, og med en af ​​livets milepæle nået, vendte hun tilbage til sine tennisdrømme. Det varede ikke længe, ​​før hun tog sine første spæde skridt i retning af at nå dem, en vellykket magi på ITF turen driver hende tilbage op af ranglisten.

Disse fremskridt fortsatte i den nye sæson, som begyndte med kvalifikation til Australian Open og en højt profileret ITF titel, i Midland. Nu er hun sandsynligvis tilbage i top 100, en position hun sidst havde i juni 2010. Stadig kun 27 år.

Tatjana Maria er nu #95 på den virtuelle rangliste, et spring på 18 pladser.

[11] Sara Errani (ITA) d Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) 6 – 1 7 – 6 (5)
[1] Serena Williams (USA) d Monica Niculescu (ROU) 6 – 3 6 – 1
Denne gang havde Serena forberedt sig til mødet, men en let kamp blev det ikke, for hvor meget kan man forberede slag, der ikke står i lærebøgerne. Niculescu er en sjov spiller at se, fordi hun spiller et finurligt slicet spil, der har uberegnelige retninger, så gør dig selv den tjeneste at se en af hendes kampe i en af de kommende turneringer.

[13] Angelique Kerber (GER) d Heather Watson (GBR) 7 – 5 3 – 6 6 – 4

Tredie runde
[WC] Daria Gavrilova (RUS) d Kurumi Nara (JPN) 6 – 0 7 – 6 (5)
Gavrilova fortsætter sit imponerende raid mod tinderne – en spændende og sjov spiller at følge. Nu #75 på den virtuelle rangliste et spring på 22 pladser.

[14] Karolina Pliskova (CZE) d [WC] Paula Badosa Gibert (ESP) 7 – 5 6 – 1
[8] Ekaterina Makarova (RUS) d [26] Elina Svitolina (UKR) 6 – 0 6 – 4
[4] Caroline Wozniacki (DEN) d Kaia Kanepi (EST) 4 – 6 6 – 1 6 – 3
[16] Venus Williams (USA) d [23] Samantha Stosur (AUS) 6 – 4 7 – 6 (3)
Så blev Carolines modstander fundet, og som jeg forudsagde blev det Venus Williams, selvom Stosur kæmpede bravt i andet sæt, hvor hun kæmpede sig op bagud 1-5 til en tiebreak som Venus vandt. Så må vi håbe Caroline er i “killermode” for kæmpe bedre end i sidste kamp skal hun, hvis hun vil vinde.

[12] Carla Suarez Navarro (ESP) d [22] Alize Cornet (FRA) 6 – 0 6 – 4
[7] Agnieszka Radwanska (POL) d [31] Irina-Camelia Begu (ROU) 6 – 2 4 – 6 6 – 2
[9] Andrea Petkovic (GER) d Kristina Mladenovic (FRA) 6 – 0 6 – 2
Petkovic spiller godt og er stærkt på vej tilbage – nu #11 på den virtuelle rangliste. Hun udviser både glæde og vedvarende godt spil og ro, hvilket tyder godt for hendes 2015 sæson.

Forrige artikelTV Kampe søndag: Serena mod 15-årig supertalent
Næste artikelITF Nyheder: Elie Rousset og Walter Trusendi suspenderet for matchfixing
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.