Carla Suárez Navarro kæmpede hårdt efter et første sæt, hvor hun blev blæst ud af banen af Venus Williams, og nåede den største semifinale i ​​sin karriere på Premier Mandatory niveau i Miami Open. Andrea Petkovic afværgede et første sæts stormangreb fra Karolina Pliskova og sejrede i to sæt og blev den første spiller i semifinalen i Miami Open.

Kvartfinaler

[9] Andrea Petkovic (GER) d [14] Karolina Pliskova (CZE) 6 – 4 6 – 2

Efter stormangreb, der førte til en 4-1 føring lige fra starten af Pliskova, fik Petkovic styr på sig selv og spillet og fyrede tre hurtige partier af, der udjævnede spillet til 4-4. Tre break point i Petkovics efterfølgende serve – fik igen tingene til at se temmelig risikable ud for den højere rangerede Petkovic. Men Petkovic afværgede break pointene og vandt fem partier i træk – vandt første sæt 64 og førte andet 3-0 og så sig aldrig rigtig tilbage igen og slog Pliskova 6 -4, 6-2.

[quote_center]”Jeg spillede rigtig godt i starten, men jeg kunne ikke se bolden i mine server med solen på den ene side, og jeg kæmpede,” sagde Petkovic om det første sæts problemer. “Karolina begyndte også med at spille rigtig godt. Jeg var lidt heldig i slutningen af det første sæt, og så spillede jeg bedre og bedre derfra.” [/quote_center]

[12] Carla Suarez Navarro (ESP) d [16] Venus Williams (USA) 0 – 6 6 – 1 7 – 5

Ting kunne ikke have gået mere Williamses vej i det første sæt. Hun havde kun brug for 27 minutter til at give Suárez Navarro et æg 6-0, og den måde, hun gjorde det var eftertrykkeligt samt – Williams havde i alt 14 vindere i sættet og tillod ikke den helt granatchokkede Suárez Navarro en eneste vinder. Men tidevandet vendte hurtigt lige fra starten af ​​det andet sæt, da Suárez Navarro forhånd begyndte at ramme hjørner og Williamses spil gik lidt skævt – spanieren stormede gennem det andet sæt, 6-1, og fulgte med Williams i tredje, to gange nede med et break for med det samme at komme tilbage og vandt sættet 7 – 5.

[quote_center]

“Jeg følte, at jeg havde muligheden for at vinde en kamp som denne, men desværre blev det et nederlag,” sagde Williams efter kampen. “Bare lidt for mange fejl. Jeg prøvede hele kampen, men mod slutningen havde jeg ikke fundet den gyldne middelvej mellem at være aggressiv og placeringen af boldene på banen.

“Men jeg lærer meget af mine fejl – de gør mig altid bedre.”

[/quote_center]

[quote_center]”Det var en vanvittig kamp, crazy første to sæt, og Venus var utrolig i starten,” sagde Suárez Navarro. “Jeg startede en lille smule nervøst, men i tennis, selvom du mister det første sæt, er du stadig med i kampen. Og jeg er tilfreds med den måde, jeg kom tilbage efter at have tabt det første sæt i aften.”[/quote_center]

Forrige artikelKonditionstræning: Samurai robusthed – tennis uden ketcher!
Næste artikelTV Kampe onsdag: Serena-Lisicki, Thiem-Murray, Halep-Stephens, Berdych-Monaco
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.