Onsdag afvikles de 2 sidste kvartfinaler hos kvinderne samt de 2 første hos mændene, hvor 21-årige Dominic Thiem imponerer

Både WTA Premier Mandatory og ATP 1000 udgaven af Miami Open er inde i slutspillet, hvor Andrea Petkovic og Carla Suarez Navarro som de første er klar til semifinalerne.

Onsdag afvikles de 2 sidste kvartfinaler, som indledes kl. 1900 med kampen mellem 1. seedede Serena Williams (US) og 27. seedede Sabine Lisicki (GER), som igen har fundet frem til det gode spil, som bragte hende til finalen i Wimbledon 2013.
Undervejs havde hun sendt Serena ud i 1/8-finalen med cifrene 6-2, 1-6, 6-4, og det var vel at mærke ikke en af den type nederlag, som er resultat af udfald hos Serena, men tværtimod viste Lisicki spil af høj klasse, og sejren blev vundet på “regulær” vis.

Serena har næppe glemt den kamp, og hun vil uden tvivl være topmotiveret for at få revanche.
Hvis Lisicki kan undgå at lade sig påvirke mentalt af situationen, kan en gentagelse ikke udelukkes med den form, som Lisicki har i øjeblikket.

Kl. 0100 spiller 3. seedede Simona Halep (ROU) mod (42) Sloane Stephens (USA), som omsider igen har fundet spilleglæden og viser spil og høj karat.
Selvom Halep har spillet mange kampe, og ikke altid har spillet op til sit bedste, finder hun alligevel en eller anden måde at hive sejrene hjem. Spørgsmålet er, om hun kan blive ved med det og spille sig frem til en eventuel semifinale mod Serena.

Begge kampe kan følges på TV3 Sport 2, C More Tennis og Tennistv.

Hos herrerne afvikles de 2 første kvartfinaler, som begge kan følges på Canal8 Sport, C More Tennis og Tennistv.

Kl. 2100 spiller 21-årige (52) Dominic Thiem (AUT) mod 3. seedede Andy Murray (GBR). Kvartfinale i en ATP 1000 er det foreløbigt bedste resultat for det unge talent.

Kl. 0300 spiller 8. seedede Thomas Berdych (CZE) mod (46) Juan Monaco (ARG), som efter 4 1. runde nederlag i starten af sæsonen nåede kvartfinalen ved ATP 500 turneringen i Rio de Janeiro og derefter finalen i ATP 250 i Buenos Aires, så det er pil opad i øjeblikket for den 31-årige argentiner, som i Indian Wells nåede 3. runde.

Forrige artikelWTA Miami: Carla tyrede Venus
Næste artikelITF Santa Margherita: Julie Noe vinder efter forrygende comeback
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.