Caroline Wozniacki er igennem til kvartfinalen i BMW Malaysian Open 2015 efter at hun vandt mod Kinas Zhu Lin i to sæt 6-4, 6-1.

Efter regn tidligere på aftenen, var alles øjne rettet mod Centre Court. Zhu overraskede Wozniacki i første sæt ved at spille lige op med Caroline – til stor frustration for Caroline. Samtidig var der nogle tvivlsomme linjedomme, hvoraf de to af dem jeg så i første sæt var inde men dømt ude. Dette sammenholdt med Zhus gode spil gjorde at Caroline blev frustreret og stort set hver gang det skete lavede hun et es og det blev til 7 esser i første sæt. Ved scoren på 4-4, holdt Wozniacki serven og et par uprovokerede fejl af Zhu gjorde at Wozniacki vandt det første sæt. I det andet sæt, prøvede Zhu igen utrætteligt på at styre kampen, da hun gik efter alle de skud, men danskeren viste sin overlegenhed og Zhu havde ikke en “kinadames chance” i sættet, hvor Caroline kom foran 50 før Zhu fik reddet sig fra et “æg” og Caroline servede herefter det andet sæt hjem med 6-1 og vandt dermed kampen og reserverede sin plads i kvartfinalerne. [quote_center]”Det var første gang jeg spillede mod Zhu og hun spillede et fladt spil, hun var aggressiv i hele kampen og kredit til hende for at spille en god kamp, ​​især i første sæt. I morgendagens kvartfinalekamp vil jeg være derude og kæmpe for at vinde og gøre mit bedste,” sagde Wozniacki. [/quote_center] Rigtig pæn statistik fra kampen, der viser at Caroline er på rette vej:

Spilleplan fredag d.6.3.2015 – lokale tider – vi er 7 timer bagefter – kampene kan ses på BEt365 og UNIBET

Centre Court
14:00 – [8] Julia Goerges (GER) V Alexandra Dulgheru (ROU)
16:00 – [6] Kurumi Nara (JPN) V [4] Jarmila Gajdosova (AUS)
18:30 – [1] Caroline Wozniacki (DEN) V Carina Witthoeft (GER) 11.30 dansk tid
20:30 – Su-Wei Hsieh (TPE) V Elizaveta Kulichkova (RUS)

Court 2
15:00 – Kai-Chen Chang / Saisai Zheng (TPE / CHN) V Chen Liang / Yafan Wang (CHN / CHN)

Forrige artikelTwitter: Serena Williams skifter hitting partner
Næste artikelDM Inde: Lucky Loser fremme i semifinalen
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.