Dagens kvartfinaler gik næsten som forventet.

I damesingle vandt de tre topseedede spillere ret klart, og endnu engang blev det den kun 14-årige Karoline Laursen, Greve der stjal den største opmærksomhed. For efter at være kommet i hovedturneringen som Lucky Loser, så har hun på fantastisk vis spillet sig helt frem til semifinalen!

I kvartfinalen slog Karoline den 5. seeded Frederikke Støchkel, Holte i to sæt, og står i morgen overfor 2. seeded Mai Grage, KB.

Den anden semifinale står mellem 1. seeded Karen Barbat, Birkerød og 3. seeded Cecilie Melsted, HIK.

Hos herrerne vandt også første-, anden- og tredjeseeded, og er klar til semifinalerne.

Og den sidste mand i semifinalerne er den lokale Morten Garbers, Fruens Bøge, som grundet sin rangering har været gennem kvalifikationen.

I dag slog den stærke fynbo 5. seeded Alexander Kønigsfeldt, HIK, hvilket vidner om at Morten stadig kan hamle op med de bedste spillere, selvom han ikke er så turneringsaktiv længere.

Morten Garbes møder i morgen 1. seeded Philip Ørnø, Birkerød og 2. seeded Mohamed Shabib står overfor 3. seeded Christian Sigsgaard, Gentofte.

Forrige artikelWTA: Kuala Lumpur – Caroline i kvartfinalen + fredagens spilleplan
Næste artikelITF Junior Ranking: Olga og Rebekka stormer frem på ranglisten
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.