I en af de bedste kampe der har været spillet indtil nu i Indian wells, i henhold til både kommentaren på BT Sport og blandt publikum, lykkedes det for Caroline Wozniacki at besejre “ørkenens dronning” Ons Jabeur, en 20 årig tunesisk spiller, der afslørede mange talenter i den kamp. To timer og 8 minutter tog det Caroline at vinde 76 64.

Hvis vi går lidt nærmere på spillet, så var det en hård omgang – se blot på denne statistik:

Jabeur havde mange vindere, men også mange uprovokerede fejl. Hun havde mange dropskud – ja nok så mange at Caroline ikke ønsker at høre om sådan nogle et stykke tid – havde mange skud på tværs og nedad linjen – ja hun udnyttede banen på alle måder, og det er længe siden at Caroline har fået sådan en work-out i stegende hede. Caroline spillede sådan set ganske udmærket tennis, men havde store problemer med at finde ud af den godt spillende tuneser og første sæt blev først afgjort i en tiebreak i et sæt der ikke havde haft nogen servegennembrud. Andet sæt bød på flere servegennembrud, men det egentlige brud kom i 7de parti, hvor Caroline endelig kom afgørende foran. Fra da af blev Jabeur ristet over en sagte ild – både af Caroline og af solen. Stor præstation af begge spillere og velkommen til Jabeur i top 100 inden så lang tid – hun fortjener det.

Dejlig måde de sagde tak for kampen til hinanden:

Også mange fine tweets fra fans – her blot en af dem:

Forrige artikelDM Hold Inde: Suveræne KB damer
Næste artikelATP Indian Wells: Juan Monaco sendte US Open mesteren ud
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.