Det kan jo ikke så godt hedde mandefald vel? Tirsdagen bragte et par artige overraskelser i Indian Wells. Herunder følger en oversigt over tirsdagens resultater med kommentarer og tweets – er du klar? – Godt:

[3] Simona Halep (ROU) d [14] Karolina Pliskova (CZE) 6 – 4 6 – 4

Halep lagde ud med at vinde over Pliskova. Halep har fundet formen igen i Indian Wells og spiller bedre og bedre. Pliskova er den nye komet i tjekkisk tennis og vil på mandag ligge på en 14. plads, efter en god start på 2015 sæsonen.
[12] Carla Suarez Navarro (ESP) d Heather Watson (GBR) 7 – 6 (5) 3 – 6 6 – 1

Heather Watson har gjort det godt i Indian Wells men tirsdag måtte hun melde udsolgt i tredie sæt mod en godt spillende Navarro.

[Q] Lesia Tsurenko (UKR) d [6] Eugenie Bouchard (CAN) 6 – 7 (5) 7 – 5 6 – 4

Så kom første chock. I en maraton kamp der varede 2 timer 49 minutter lykkedes det kvalifikationsspilleren Tssurenko at besejre storfavoritten Bouchard.Stor drama og 15 servegennembrud bød kampen på og en let skadet Genie – her et tweet om det:

Efter at Genie havde haft matchpoint i andet sæt lykkedes det Tsurenko at vinde 3 point i stræk og tage sættet og her sidder Genie for at samle sig til 3die sæt:


En følelsesladet Genie smider ketsjeren i frustration da hun skal serve for at blive i kampen i tredie sæt:

Her sejrsbilledet da Tsurenko havde vundet sidste point – godt gået – foreløbig er Tsurenko rykket 29 pladser på ranglisten, og hvem ved måske endnu flere.


[27] Timea Bacsinszky (SUI) d [23] Elina Svitolina (UKR) 4 – 6 6 – 1 6 – 1

Bacsinszky har haft en kanon turnering og det gode spil fortsætter.

[1] [WC] Serena Williams (USA) d Sloane Stephens (USA) 6 – 7 (3) 6 – 2 6 – 2

En Serena i vildrede i begyndelsen af kampen – taber første sæt til Sloane, men er på det tidspunkt i sejrsgearet og vinder forholdsvis ukompliceret de sidste 2 sæt. Her er et herligt billede, hvor de takker af for kampen – Sloane en oplevelse rigere.

[18] Jelena Jankovic (SRB) d [31] Belinda Bencic (SUI) 6 – 3 3 – 6 6 – 3 Så stoppede Bencics færd mod tinderne, da hun mødte “veteranen” Jelena Jankovic, som hun tabte til i tre sæt. [15] Flavia Pennetta (ITA) d [2] Maria Sharapova (RUS) 3 – 6 6 – 3 6 – 2 Hov hvad skete der lige der? Sharapova er ude – men man taber altså hvis man fx laver 11 dobbeltfejl og kun vinder 2 ud af 11 breakbolde, og samtidig spiller mod en godt spillende modstander – her en Sharapova i ærgrelse:


En glad Pennetta interviewes efter kampen:

[24] Sabine Lisicki (GER) d [25] Caroline Garcia (FRA) 6 – 4 6 – 4 Den sidste kamp på bane 1 blev ikke overværet af mange tilskuere, men en tårevædet Lisicki kunne slet ikke styre følelserne efter den vundne kamp. Lisicki har haft en rigtig dårlig begyndelse på 2015 og var lettet over at klare sig igennem til kvarten. Her den grådkvalte:

Breaking News – Petra Kvitova stiller heller ikke op i Miami, så Caroline bliver igen 4.seedet

Forrige artikelTV Kampe: Indian Wells onsdag – ATP 1/8-finaler. 2 WTA kvartfinaler
Næste artikelPortræt: Karoline Laursen endnu en årgang 00, som markerer sig
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.