Kvartfinalerne i dag var en lidt rodet affære forstået på den måde, at der ind imellem blev vist fint tennisspil, MEN på andre tidspunkter i kampene – tjah ikk’ så godt. Jeg vælger at vise nogle statistikker til at underbygge det med. Første kvart mellem Pliskova vs Safarova  endte 76 63:

Se på første serve procenten, vindere og uprovokerede fejl – ikke overbevisende men Pliskova spillede bedst.

Næste kvart var mellem Navarro og Schiavone. Begge et par uberegnelige spillere. De første 6 partier af kampen tog næsten 50 minutter, men så trak Navarro fra og vandt 63 62:

Efter et par dage og en kvalifikation med blændende spil laver Schiavone 50 uprovokerede fejl – tjah?

Tredie kvart bød på en forholdsvis god kamp, der ind imellem havde blændende spil, men igen så slappede spillerne af på skift og leverede noget bras. Strycova vs Barthel endte 62 62 og tallene er lidt misvisende, da det var tætte point hele kampen igennem:

In the midnight hour – ok så sent blev det ikke, men første sæt trak en del ud i den sidste af dagens kvartfinaler mellem Petkovic og Cibulkova. 76 60 endte den kamp da Cibulkova fik problemer med bentøjet efter første sæt. Igen en blandet fornøjelse, men naturligvis spændende at se hvem der lavede fejl næste gang. På den 9de sæt bold vandt Petkovic første sæt. Hun er nu tilbage i top 10 fra på mandag:

Vi kan håbe at semifinalerne lørdag bliver lidt mere velspillet end fredagens kvartfinaler – spilleprogrammet ser således ud:

CENTRE COURT Start 13:00
Anabel MEDINA GARRIGUES (ESP)/Arantxa PARRA SANTONJA (ESP) [1] vs Darija JURAK (CRO)/Laura SiGEMUND (GER)  36 76 15-13

Ikke før15:00
Karolina PLISKOVA (CZE) [8] vs Carla SUÁREZ NAVARRO (ESP) [5] 26 26

Ikke før 20:00
Barbora ZAHLAVOVA STRYCOVA (CZE) vs Andrea PETKOVIC (GER) [3] 67 67
fulgt af
Barbora KREJCIKOVA (CZE)/Renata VORACOVA (CZE) vs [WC] An-Sophie MESTACH (BEL)/Alison VAN UYTVANCK (BEL)

 

Forrige artikelTE Junior U12: Ny 3-0 sejr til Holger, Elmer og Arthur sender Danmark i EM-semifinale
Næste artikelATP Rotterdam: Andy Murray sensationelt sendt ud af Gilles Simon
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.