"Drømmefinalen" ved WTA Premier 700 turneringen Brisbane International levede fint op til denne betegnelse

Selvom 1. seedede Maria Sharapova (RUS) tilsyneladende var på vinderkurs tidligt i kampen, da hun bragte sig foran 3-1 i 1. sæt, havde 2. seedede Ana Ivanovic (SRB) ikke tænkt sig at lade det gå helt så nemt.
Efter at have brudt tilbage tvang hun sættet ud i en afgørende tie-break, som Ivanovic vandt 7-4.

I de næste 2 sæt bekræftede Sharapova dog igen, at hun er helt klar fra sæsonstart, og efter at have vundet 2. sæt 6-3 bragte hun sig også i 3. sæt foran med et tidligt break.
Ivanovic fik ganske vist brudt tilbage, men straks blev hun brudt igen, og Sharapova kunne sikre sig den 9. sejr i 13 indbyrdes opgør med cifrene 6-7(4), 6-3, 6-3.

Sharapova fik demonstreret, at hun er helt klar til at udfordre Serena Williams 1. plads på ranglisten, når der om en uges tid tages hul på Australian Open.
Hvis man kan vurdere noget på baggrund af resultaterne ved Hopman Cup, er Serena til at tale med her fra sæsonstarten, hvor hun har haft følgende resultater:
– Sejr over (12) Flavia Pennetta (ITA) 0-6, 6-3, 6-0
– Nederlag (7) Eugenie Bouchard (CAN) 2-6, 1-6
– Sejr over (16) Lucie Safarova (CZE) 6-3, 6-7, 7-6
– Nederlag (6) Agnieszka Radwanska (POL) 4-6, 7-6, 1-6

Hvis Sharapova skal overtage 1. pladsen, forudsættes dog at Serena i lighed med flere tidligere år bliver slået ud i en af de tidligere runder ved Australian Open, som er næste turnering for både Serena og Sharapova.

Forrige artikelITF Vesterås: Nerver spillede med i Olga Helmis første ITF-finale
Næste artikelATP Brisbane: 34 esser af Raonic sender ham i finalen mod Federer
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.