Caroline Wozniacki får ikke meget tid til at lade batterierne op igen efter den seneste kamp ved Premier 5 turneringen i Wuhan.
Inden turneringen er helt forbi med finalen lørdag, hvor Petra Kvitova møder Eugenie Bouchard, er den næste turnering Premier Mandatory i Beijing allerede i fuld gang.

Lørdag indledes med de første kampe i hovedturneringen, som kan følges på Tennistv.com, som viser følgende 1. runde kampe
0630cet: 29 Madison Keys (USA) vs. 67 Alison Riske (USA)
0630cet: 152 Romina Oprandi (SUI) vs. 39. Bojana Jovanovski (SRB)
næste: 168 (WC) Zhu Lin (CHN) vs. 30 Anastasia Pavlyuchenkova (RUS)
næste 38 Coco Vandeweghe (USA) vs. [5] 6 Agnieszka Radwanska (POL)
1330cet: 496 (WC) Xu Shilin (CHN) vs. 26 Sabine Lisicki (GER)
næste: 19 Carla Suarez Navarro (ESP) vs. 48 Kirsten Fllipkens

De 4 semifinalister fra Wuhan har fået “særbehandling” og bliver oversiddere i 1. runde, og derfor træder Caroline Wozniacki først ind i turneringen i 2. runde, hvor modstanderen bliver vinderen af kampen no. 20 Samantha Stosur (AUS) vs. 74 Francesca Schiavone (ITA), som har fået wildcard til turneringen.

Forhåbentlig er pausen lang nok til, at Caroline kan slippe helt af med den lårskade, som hun pådrog sig i semifinalen mod Bouchard, så hun kan være helt klar til det første opgør.

I 1/8-finalen kan modstanderen blive 10. seedede Jelena Jankovic (SRB),   no. 21 Alizé Cornet (FRA), no. 53 Lauren Davis (USA) eller en kval-spiller, som endnu ikke vides.

I begge disse runder kan Caroline få problemer, hvis hun ikke er helt klar eller top motiveret, men med den form, som hun har vist de seneste måneder, er der en god chance for, at hun klarer begge opgaver.

I 1/4-finalen er hun igen på kollisionskurs mod Serena Williams, som hun senest mødte i finalen ved US Open (billedet).
Serena måtte trække sig allerede i 1. runde i Wuhan. Hvis hun heller ikke når ret langt i Beijing, kan modstanderen i en eventuel kvartfinalen i stedet blive 13. seedede no. 15 Lucie Safarova (CZE), no. 44 Camila Giorgi (ITA), 136 (WC) Maria Kirilenko (RUS)

Kerbers sidste chance for WTA-slutspil

For Angelique Kerber (GER) er turneringen i Beijing formentlig den sidste chance for at kvalificere sig til WTA-slutspillet i Singapore, og kravet til hende er sandsynligvis, at hun vinder turneringen og optjener 1.000 point, da afstanden til de nærmest foranliggende på racelisten er mere end 600 point.

Hvis de øvrige resultater flasker sig, kan Kerber muligvis nøjes med en finaleplads, som giver 650 point, men i så fald skal hun efterfølgende hente yderligere point i Premier turneringen i Moskva, hvor vinderen får 470 point.

For at nå til finalen, kan Kerber undervejs risikere at møde 4. seedede Maria Sharapova (RUS) i kvartfinalen, og 2. seedede Simone Halep (ROU).
Først skal hun dog vinde den første kamp, hvor hun møder no. 27 Casey Dellacqau (AUS) og derefter vinderen af no. 37 Klare Koukalova (CZE) vs. no. 40 Zarina Diyas (KAZ), og i 3. runde muligvis 11. seedede Sara Errani (ITA) eller no. 25 Svetlana Kuznetsova.

Sandsynligheden for at Caroline Wozniacki ender som sorteper i spillet om slutspil pladserne må derfor betragtes som uendelig lille.

Forrige artikelWTA Wuhan: Semifinale endestation for Wozniacki mod en mere oplagt Bouchard
Næste artikelPortræt: Maria Jespersen blev modløs midtvejs
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.