Carolines første kamp – hvordan var den så?  – Tjah den var sådan set ok udført. Det var hendes første kamp mod en spiller der allerede har spillet 3 i kvalifikations turneringen, og det har været dyrt for en del spillere i år – se bare hvordan det er gået topspillerne i Brisbane.

Her i Auckland er de seedede spillere også faldet men i knap så stort omfang. Caroline startede lidt rustent og havde store problemer med at vinde det første point, men det lykkedes efter nogle gode boldudvekslinger.

Herefter var dieselmotoren i gang og Caroline kom hurtigt foran 50, men så slappede Caroline af og med det samme kom Glushko ind i kampen. Glushko har en rigtig god serve og hun vandt 3 point før Caroline tog sættet 63.

I andet sæt mistede begge spillere deres point i starten og igen var det Glushko der fik “lov” til for meget, men så strammede Caroline igen og så gik det lidt som i første sæt hvor Glushko ind imellem fik lov til at spille sit spil, og hun er bestemt indehaver af nogle gode slag.

Caroline vandt andet sæt 62 og kan være tilfreds med sin indsats i årets første kamp. Første serve procent på 74, hvoraf hun vandt de 72%, 2 esser, 1 dobbelt fejl og langt færre uprovokerede fejl.

I næste runde møder hun amerikaneren Taylor Townsend, der vandt sin kamp over Yanina Wickmayer. Caroline spiller samme tid i morgen – altså 6.30, hvilket er et behageligt tiidspunkt – synes jeg.

Nedenfor et par tweets:

 

Statistik fra de 2 sæt

Forrige artikelATP Chennai: Tennisstjernernes ankomst til “Kollywood”
Næste artikelRoskilde Tennis Klub: Vi skal i Elitedivisionen
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.