Det er Caroline dag, hvor hun spiller sin første kamp i 2015. Det bliver kl. 06.30 tirsdag morgen at det foregår. Du kan se hele spilleplanen nedenfor med de lokale tider sat på – husk vi er 12 timer bagefter.

Resultaterne bliver indført i spilleplanen når jeg får mulighed herfor. Spilleren der har vundet markeres med fed skrift.

CENTRE
Start: 12:00
[K] Urszula RADWANSKA (POL) vs Francesca SCHIAVONE (ITA)  64 75
[K] Lucie HRADECKA (CZE) vs Svetlana KUZNETSOVA (RUS) [5]  36 76 64
Jana CEPELOVA (SVK) vs Venus WILLIAMS (USA) [3] 16 06
ikke før 18:30
Caroline WOZNIACKI (DEN) [1] vs [Q] Julia GLUSHKO (ISR) 63 62
Monica PUIG (PUR) vs Marina ERAKOVIC (NZL) 67 62 46

GRANDSTAND
Start 12:00
Roberta VINCI (ITA) vs CoCo VANDEWEGHE (USA) [7]  75 26 36
Elena VESNINA (RUS) vs Kristina MLADENOVIC (FRA)  76 62
Kirsten FLIPKENS (BEL) vs Johanna LARSSON (SWE)  76 16 76
Ikke før 17:00
Sara ERRANI (ITA)/Roberta VINCI (ITA) [1] vs Yuliya BEYGELZIMER (UKR)/Eva HRDINOVA (CZE) 26 62 10-1
Sharon FICHMAN (CAN)/Maria SANCHEZ (USA) vs Shuko AOYAMA (JPN)/Renata VORACOVA (CZE) [4]  67 26

COURT 2
Start: 12:00
Julia GOERGES (GER) vs [Q] Anna TATISHVILI (USA)  61 64
Ikke før 13:30
Mona BARTHEL (GER)/Mandy MINELLA (LUX) vs Darija JURAK (CRO)/Megan MOULTON-LEVY (USA)  36 76 5-10
Efter nødvendig hvile
Petra MARTIC (CRO)/Anna TATISHVILI (USA) vs [WC] Rosie CHENG (NZL)/Katherine WESTBURY (NZL)  60 62
Efter nødvendig hvile
Daniela HANTUCHOVA (SVK)/Francesca SCHIAVONE (ITA) vs Andrea HLAVACKOVA (CZE)/Lucie HRADECKA (CZE) [2]  46 46

Så har jeg fået en henvendelse fra smykkefirmaet i Auckland og med speciel tilladelse bringes her et billede af det smykke Caroline fik af smykkefirmaet samt champagne firmaet

Moët & Chandon, den eksklusive champagne sponsor af NZ Festival af Tennis, har indgået partnerskab med New Zealand juvelmestre, Naveya & Sloane om at skabe den ultimative luksus gave til vores tennis glamour pige Caroline Wozniacki. Et tidløs 5-karat champagne diamant armbånd ulasteligt udformet af det berømte New Zealandske smykkehus til Wozniacki, vurderet til $ 15.000.

I øjeblikket er hun verdens nummer otte og tidligere verdens nummer et, udenfor banen er Wozniacki kendt for sin fashionable sans for stil, dedikation til succes og som ansigt i ‘Adidas af Stella McCartney tøjserien.

[quote_box_center]”Vi har indgået et samarbejde med Naveya & Sloane om at skabe dette champagne diamant armbånd som et symbol på præstation i sport og det samarbejde var et naturligt valg for begge luksusmærker. Moët & Chandon har en lang tradition med at fejre inspirerende mennesker der har glamour, skønhed og succes og Wozniacki opfylder dette perfekt, ” siger Rai Banbury, Moët & Chandon senior brand manager.[/quote_box_center]

Wozniacki og Moët & Chandon var inspirationen bag Naveya & Sloane diamant armbåndet blev givet til tennisstjernen ved hendes ankomst til New Zealand. Et andet armbånd vil være udstillet på Moët & Chandon Champagne stand under NZ Festival of Tennis (05-17 januar). Folk der besøger champagne standen under tennis festivalen vil få mulighed for at vinde dette tidløse smykke, hver gang de køber en flute af Moët & Chandon.

[quote_box_center]”Med tradition og fest i hjertet, har jeg udviklet disse armbånd til at skildre det magiske ved Moet og Chandon champagne. Armbåndene består af 42 champagne diamanter, som er individuelt udvalgt for deres farve og skønhed. Jeg ønskede at designe et legendarisk smykke, der har den perfekte balance mellem gamle verdens glamour og nutidens luksus.”[/quote_box_center]

Det indeholder et såkaldt Naveya & Sloane “Hemmeligt glimt” et unikt koncept, hvor en kostbar diamant er sat på indersiden af armbåndet, og som kun bæreren kan se.

Caroline foretog også en lille shoppetur – her er en lille video om det samt besøget jos smykkefirmaet :

Forrige artikelATP Brisbane: De seedede falder som fluer
Næste artikelWTA Brisbane: Ka. Pliskova sender Azarenka ud af top 40
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.