Johannes Ingildsen valgte at tage til England på sin 18-års fødselsdag 1. juli. Belønningen blev deltagelse i kvalifikation til Wimbledon

Da acceptance-listen til juniorernes udgave af Wimbledon forelå, var det som flere gange omtalt klart, at Emilie Francati var direkte i hovedturneringen og Benjamin Hannestad i kvalifikation.

Johannes Ingildsen (Joe) har hele tiden håbet på mulighed for at komme med i kvalifikationen, selvom han på acceptance-listen var anført som 10. alternate.
Håbet blev indfriet, da lodtrækningen til kvalifikationen blev offentliggjort på Joes 18-års fødselsdag onsdag den 1. juli, og dermed blev han højeste gave-ønske imødekommet.

1. runde af kvalifikationen indledes torsdag på banerne i Roehampton, og Joe, der er no. 142 på ranglisten, møder i 1. runde no. 66 Patrik Nema (SVK), der er seedet 6 i kvalifikationen.

Benjamin Hannestad, der er no. 51 på ranglisten, er seedet 1, og han møder (103) Catalin Mateas (USA).

 

Forrige artikelTV Kampe torsdag: Caroline’s 2. runde kamp
Næste artikelITF Junior Plzen: Sigsgaard og Holmgren med Tauson i Ex Pilsen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.