Årets kamp i Wimbledon blev afgjort efter 3 timers ubønhørlig fight. Det var tennis i topklasse der blev belønnet med stående bifald da kampen sluttede efter en udmarvende kamp – 6-3, 5-7, 9-7

Kampen var en fantastisk reklame for dametennis. Der blev kæmpet om hvert eneste point, som var det det sidste.

I begyndelsen så det hele ud til at være bussiness as usual. Cibulkova fik hurtigt etableret sit aggressive spil, der er hendes varemærke sammen med de festlige skrig “Pome” (kom så), der kommer højt og ofte som hendes grundslag fandt sit leje. Hun fik det første servebreak og kom foran 3-1 i det første sæt og fik endnu to break point, inden sættet blev afgjort efter 41 minutter.

Radwanska havde været lidt afdæmpet i sit spil indtil da, trods sin rangering som nr.3 og det hele fik endnu et skub i Cibulkuvas retning, da Cibulkova igen fik det først break i tredje parti i andet sæt.

Men denne gang, reagerede Aga mere konstruktivt; fandt sit finurlige spil, og fik et break i det efterfølgende parti.

Det samme skete i det syvende og ottende parti, men med et break i det niende parti havde Cibulkova en chance for at serve kampen hjem. Det var først da, at den 27-årige syntes at vakle, med en dobbelt-fejl til 30-40 hendes første – og eneste – i kampen. En Radwanska forehånds fejl gav Cibulkova hendes første matchbold, men den slovakiske spiller fortsatte med at lave en byge af fejl og Radwanska vandt tre på hinanden følgende partier og sikrede sig sættet.

Kvaliteten af tenniskampen forbedredes gennem det tredje sæt, og spørgsmålet var, hvem der bedst ville kunne styre presset. Cibulkova fik et breakpoint i det andet parti, og sit første es; Radwanska måtte afgive det første break i det syvende parti, men Aga brød igen tilbage.

Kampen blev mere og mere intens. Da Cibulkova ihavde leveret sin 39te fejl i det 12. parti, fik Radwanska en matchbold, men et par af Cibulkovas forhånds vindere – fik hende igen ud af problemerne. Servebreaks fulgte i de næste tre partier.

Et sandt drama udviklede sig til publikums store begejstring. Et rally på 25-boldudvekslinger i det 16. parti fremhævede intensiteten af kampen. Da Cibulkova servede ved 30-30, fik hun en tidsstraf, hvor hun mistede en første serv trods hendes lidenskabelige protester. Det var en enlig smutter, som Cibulkuva gjorde god igen med en fantastisk forhånds vinder og sikrede sig dermed sejren. Begge spillere sluttede kampen med et flot kram ved nettet. Spillerne blev fulgt ud af banen med stående ovationer og reporterne betegnede kampen som turneringens bedste.

Lidt statistik fra kampen

Kommentarer

Coupe Rogers har retweetet WTA
Utrolig kamp – wow – Bravo til begge damer – Domi var en vulkan i dag!

Steve Tignor ‏@SteveTignor
Med sin 56de vinder slog Cibulkova Radwanska 63, 57, 97 med 3die matchpoint. Stor sejr, stor kamp.

Bobby Chintapalli ‏@bobbychin
I det meste af Radwanska/Cibulkova kampen pointerede Tracy Austin: Pointene blev vundet – ikke tabt.

Jo man har lov til at ærgre sig

Cibulkova skal giftes her i week-enden. Brylluppet er planlagt til denne lørdag, samme dag som Damernes finale.

Og hvis hun er nødt til at udsætte brylluppet?

“Det ville være en drøm, fordi noget bedre kunne ske for mig. Det vil ikke være noget problem at udskyde det en uge, og det ville være sjovere! Det var sjovt at i sidste uge havde jeg en drøm om, at det allerede var lørdag. Og så vågnede jeg op og indså, at jeg stadig var på Wimbledon og var nødt til at spille en kamp. ”

Selv en sejr mere kan betyde en udsættelse, ser det ud til. “Jeg sagde til mit hold: Nu bliver det mere alvorligt, hvis jeg vinder i morgen så er vi nødt til at se alvorligt på det. « Jeg ønskede brylluppet skulle være i sommer, og det var den eneste OK tid at have det. “

Endnu en spiller går med planer om at blive gift: Ana Ivanovic der skal giftes med Bastian Schweinsteiger som hun begyndte at komme sammen med i september 2914 – helt præcist hvornår vides ikke, men rygterne siger denne sommer. Mon ikke det kunne være lige efter EM i fodbold?

Forrige artikelTE U14 EM Piger: Sejre til Clara og international erfaring til Mille og Nikoline
Næste artikelWimbledon: Murray knuser halvtamme Kyrgios
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.