Clara Tauson bragte Danmark på sejrskurs med sikker sejr, hvorefter Karen Barritza tabte trods 3 matchbolde. Emilie Francati og Maria Jespersen sikrede oprykning med sejr i doublen

I forbindelse med omtalen herunder af 2. singlen, hvor Clara Tauson satte Danmark på opryknings-kurs, er der link til livestream af hele kampen.

Fed Cup: Clara Tauson tager første skridt mod oprykning med sikker sejr

Karen Barritza havde 3 matchbolde, som ikke blev udnyttet, og derfor udlignede Israel til 1-1, og afgørelsen blev udsat til doublen.

Fed Cup: Karen Barritza 3 matchbolde fra at sikre oprykning

Emilie Francati og Maria Jespersen spillede for første gang i turneringen en kamp, som havde afgørende betydning for det endelige udfald, idet kampene mod både Egypten og Grækenland var såkaldte “bonus-kampe”, som ikke havde betydning for den endelige sejr.
Kusinerne viste, at de også kan levere varen i afgørende kampe, da de efter 2 jævnbyrdige sæt sikrede Danmark oprykning.

Fed Cup: Den dynamiske familie-double sikrer Danmark oprykning til Group I

I denne sidste video-rapport fra Athen er der primært uddrag fra den første kamp, hvor Clara Tauson satte Danmark på sejrskurs.
Da kamera-manden skulle nå et fly til Stockholm, er der ingen optagelser fra 1. singlen, hvor Karen Barritza med 3 matchbolde var tæt på at sikre oprykningen, eller fra doublen, hvor Emilie Francati og Maria Jespersen sikrede den endelige sejr og oprykning til Group I Europe/Africa.

Til gengæld har den medrejsende tennis-fan, Inge Ejsing sørget for at filme jubel-scenerne efter sejren, og indslaget afsluttes med afspilning af “Der er et yndigt land”.