TV-tider for de 2 sidste ATP kvartfinaler torsdag, WTA semifinaler torsdag, ATP semifinaler fredag, WTA finale lørdag, ATP finale søndag

Herunder anføres TV-tider for de resterende 8 kampe ved ATP 1000 og WTA Premier Mandatory turneringen Miami Open, hvor der mangler at blive afviklet 2 ATP kvartfinaler.

De næste dage bliver der derfor ikke lavet et særskilt indlæg om dagens TV-kampe. Pas derfor godt på dette indlæg – eller kontroller selv spilletider og TV-dækning.

Skærtorsdag 2. april – ATP kvartinaler og WTA semifinaler

De 2 sidste kvartfinaler hos herrerne vises på Canal8 Sport, C More Tennis og Tennistv.com.

2100: [4] (5) Key Nishikori (JPN) vs. [22] (22) John Isner (USA)
0100: [1] (1) Novak Djokovic (SRB) vs. [6] (7) David Ferrer (ESP)

Forinden spilles den første semifinale hos damerne, mens den anden spilles natten til fredag. Begge semifinaler bliver vist på TV3 Sport 2, C More Tennis og Tennistv.com

1900: [12] (13) Carla Suárez Navarro (ESP) vs. [9] (10) Andrea Petkovic (GER)
0300: [1] (1) Serena Williams (USA) vs. [3] (3) Simona Halep (ROU)

Imponerende at Halep efter sejren i Indian Wells stadig formår at holde dampen oppe.
Serena og Halep skulle også have mødt hinanden i semifinalen i Indian Wells, men Serena trak sig kort før kampen. Forhåbentlig bliver det til noget denne gang, ikke mindst af hensyn til de mange tennis-interesserede, som er villige til at ofre nattesøvnen for at følge opgøret.

Langfredag 3. april – ATP semifinaler

Semifinalerne hos herrerne afvikles langfredag kl. 1900 og 0100 natten til lørdag.
Canal8 Sport har ikke programsat den første semifinale, da de prioriterer La Liga kampen Eibar vs. Rayo Vallecano, som ifølge TV-guiden starter kl. 2040.
Forinden er fra kl. 1800 programsat tennis fra Indian Wells og kl. 1940 en times ATP Highlights.

Med kampstart kl. 1900 er der selvfølgelig en risiko for, at semifinalen ikke når at blive helt færdig, inden fodboldkampen starter, og det vil formentlig give et ramaskrig i fodbold-kredse, hvis starten af en La Liga kamp må vige for en ATP 1000 semifinale – så hellere blive “uvenner” med tennis-folket, som normalt er mindre aggressive i deres udtryksform, når de “brokker” sig.

Canal8 Sport er dog med, når den sidste semifinale afvikles kl. 0100, og begge kampe kan desuden følges på C More Tennis og Tennistv.com

Påskelørdag 4. april – WTA finale

Finalen hos kvinderne spilles Påskelørdag kl. 1900, og den kan følges på både TV3 Sport 2, C More Tennis og Tennistv.com.

Påskedag 5. april – ATP finale

Mændenes finale spilles Påskedag kl. 1900, hvor Canal8 Sport ikke viser fodbold – med mindre superliga-kampen Hobro vs. Silkeborg kl. 1700 bliver voldsomt forsinket af romerlys eller invasion på banen fra frustrerede hooligans, når/hvis Silkeborgs sidste livline i bunden af rækken er ved at briste.

Da jyder har ord for at være sindige, er risikoen herfor dog så minimal, at tennis-interesserede trygt kan regne med, at både Canal8 Sport, C More Tennis og Tennistv.com viser finalen.

 

Forrige artikelATP Miami Masters: Favoritterne rider videre
Næste artikelUM Inde U12: Alle favoritter i kvartfinalen i Drengesingle
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.