Holger Rune fik værst tænkelige lodtrækning i Miami med udsigt til Taylor Fritz og Carlos Alcaraz. Clara Tauson kandidat til titel i Slovenien

19-årige Holger Vitus Nødskov Rune har i de første 2 måneder af 2023 endnu ikke helt fundet de samme takter som i slutningen af 2022, og selvom han undervejs har haft problemer med både håndled og skulder, og der et par gange igen er opstået krampe, bortforklarer det ikke, at Holger generelt har været for langt fra det topniveau, som de fleste er klar over, at han har potentialet til.

I den seneste kamp i Indian Wells mod Stan Wawrinka var bundniveauet i 1. sæt skræmmende lavt, og derfor blev det konkluderet, at forventningerne til at stryge til tops i denne uges ATP 1000 Maiami Open Presented by Itaú bliver mere neddæmpet end i de tidligere turneringer i 2023.

Indian Wells: Holger fastholder offensiv tilgang selvom et stabilt højt niveau i 2023 er udeblevet

Lodtrækningen gør det heller ikke nemmere for Holger, der ikke kunne være mere uheldig hvad angår mulige modstandere i både 1/8-finalen og kvartfinalen.
Som 7. seedet kan Holger tidligst i kvartfinalen møde en højere rangeret spiller, og hvis Holger når så langt, kan han ifølge lodtrækningen møde den nye verdens-etter Carlos Alcaraz, som uden tvivl er den spiller, som ingen ønsker at møde inden finalen.
Selvom Novak Djokovic ikke deltager, generobrer han 1. pladsen igen efter Miami Open, hvis Alcaraz ikke genvinder turneringen.

Inden Indian Wells var sidste års titelhaver Taylor Fritz no. 5 på ranglisten og derfor seedet 4, men da han ikke forsvarede titlen, er han i Miami seedet 9, og han havnede præcis i samme 1/8-del som Holger, der således allerede i sin 3. kamp kan møde Fritz, hvis de begge vel at mærke vinder deres første 2 kampe.

Holger møder i sin første kamp fredag (da øverste halvdel spiller først) vinderen af opgøret i 1. runde (R128) mellem Pedro Cachin (ARG) og Marton Fucsovics (HUN), og i 3. runde formentil 31. seedede Diego Schwartzman (ARG), der i 2. runde møder Yibing WU (CHN) eller Kyle Edmund (GBR), der er med i turneringen på en “Protected Ranking” (PR) efter en langvarig skade.

Ifølge turneringens “Practice schedule” har Holger mandag trænet sammen med Schwartzman kl. 1100 og med Fucsovics kl. 1630, og selvom Holger potentielt kan møde Fucsovics i sin første kamp, bliver træningen gennemført alligevel

Taylor Fritz møder i sin første kamp formentlig servebomberen John Isner, der forventes at vinde i 1. runde over landsmanden Emilio Nava, der har wildcard, og i 3. runde møder Fritz sandsynligvis 24. seedede Denis Shapovalov, der i sin første kamp møder Juan Pablo Varillas (PER) eller Guido Pella (ARG), der ligesom Kyle Edmund har en PR.

Alcaraz’ vej mod en eventuel kvartfinale mod Holger eller Fritz forekommer rimelig farbar mod Facundo Bagnis (ARG) eller en kvalspiller i R64, og i R32 møder han enten 30. seedede Maxime Cressy (USA) eller vinderen af 1. runde opgøret mellem Andy Murray (GBR) og Dusan Lajovic (SRB).
Den sandsynlige modstander i 1/8-finalen er 16. seedede Tommy Paul (USA), der først møder vinderen af Marc-Andrea Huesler (SUI) og Albert Ramos-Vinolas (ESP), og i R32 20. seedede Alejandro Davidovich Fokina (ESP), der forinden møder vinderen af opgøret mellem Oscar Otte (GER) og Brandon Nakashima (USA).

Den anden semifinalist i øverste halvdel forventes at blive en gentagelse af semifinalen i Indian Wells mellem Alcaraz og 10. seedede Jannik Sinner, der i 1/8-finalen kan møde 6. seedede Andrey Rublev.
Sinner eller Rublev kan i kvartfinalen møder 3. seedede Casper Ruud eller 13. seedede Alexander Zverev, der er godt på vej tilbage til fordums styrke, hvorimod Ruud fortsat leder efter det niveau, som sidste år resulterede i 2 Grand Slam finaler og en 2. plads på ranglisten.

I nederste halvdel, som indledes onsdag, er 4. seedede Daniil Medvedev en oplagt kandidat til at nå langt, hvis han når at genrejse sig efter den tennislektion, som han fik i finalen i Indian Wells af Alcaraz.
5. seedede Felix Auger-Aliassime er formentlig det bedste bud på en modstander til Medvedev i semifinalen, men han kan dog blive udfordret i 1/8-finalen af 12. seedede Frances Tiafoe, som spillede 2 tætte sæt i semifinalen i Indian Wells efter sejr i kvartfinalen mod 11. seedede Cameron Norrie.

2. seedede Stefanos Tsitsipas, der sensationelt blev sendt ud i sin første kamp i Indian Wells, kan møde Auger-Aliassime eller Tiafoe i kvartfinalen i nederste 1/4-del.

Fed Cup
Foto: Georg Beyer Clausen – Mirjam Bjorklund ved Fed Cup i Polen 2019

I WTA 1000 udgaven afvikles 1. runde tirsdag og onsdag, og ligesom i Indian Wells vil der være svensk deltagelse – dog ikke med Rebecca Peterson, der blev sendt ud allerede i 1. kvalrunde, men til gengæld er Mirjam Bjorklund videre, idet hun i kvalfinalen mandag vandt 6-3, 3-6, 6-4 over Tamara Zidansek (SLO).

10. seedede Elena Rybakina fik vist, at det ikke var en tilfældighed, da hun vandt 6-4, 6-4 over den ellers suveræne verdens-etter Iga Swiatek i 1/8-finalen ved Australian Open i år, idet hun igen vandt komfortabelt 6-2, 6-2 i semifinalen i Indian Wells, hvor hun derefter vandt titlen efter 7-6(11), 6-4 over 2. seedede Aryna Sabalenka i finalen.

Swiatek kan få endnu en chance for revanche i Miami, hvis de begge når frem til kvartfinalen i øverste 1/4-del.
I den 2/4-del findes amerikanerne 3. seedede Jessica Pegula og 6. seedede CoCo Gauff,

Sidstnævnte blev sendt ud med maner i kvartfinalen i Indian Wells af Sabalenka, der vandt 6-4, 6-0, og hvis hun fortsætter i samme stil, kan semifinalen i nederste halvdel blive en gentagelse fra Indian Wells mod 7. seedede Maria Sakkari.

Clara Tauson
Foto: Sportsfotograf.com – Clara Tauson

Flere danskere er i denne uge tilmeldt forskellige turneringer under ITF World Tennis Tour, hvor der formentlig vil være stor opmærksomhed på, hvor langt 20-årige Clara Tauson er fremme i sin langsigtede “genopbygning” både fysisk og spillemæssigt, når hun tirsdag spiller sin første kamp ved W40 Maribor i Slovenien mod Mona Barthel (GER), der er født samme dag som Caroline Wozniacki den 11. juli 1990.

Barthel var  med til at sætte tysk præg på WTA touren sammen med Julia Goerges, Andrea Petkovic og Angelique Kerber, da hun for 10 år siden nåede sin højeste rangering som no. 23, men på det seneste har den 32-årige tysker befundet sig omkring top 200.

W25 Danderyd 2022
Foto: Georg Beyer Clausen – Mona Barthel ved W25 Danderyd 2022

Clara er seedet 2 i turneringen, hvor hun i en eventuel semifinale kan møde 3. seedede no. 129 Viktoria Kuzmova (SVK), der på den seneste rangliste har overhalet Clara, der netop har mistet 65 point fra Indian Wells sidste år, og derved er Clara nu no. 139.

Til gengæld har Clara ingen nævneværdige point at forsvare indtil august, og derfor er alle optjente point i de kommende måneder uden modregning.
Der er 70 point til vinderen af en W40 turnering, og da Clara igen i næste uge er tilmeld W40 i Slovenien, er der således 140 point at spille om, inden næste opdatering af ranglisten om 2 uger efter Miami Open.fvillen

Kampene fra W40 Maribor kan følges på ITF’s livestream, hvilket også gælder for M25 Toulouse-Balma i Frankrig, hvor både August Holmgren og Christian Sigsgaard deltager.
Det er også muligt at følge med på livestream fra M25 Lucknow i Indien, hvor KB’s ukrainer Eric Vanshelboim deltager.

Derimod henvises til at benytte ITF’s livescore for at følge med i M15 Heraklion på Kreta, hvor 19-årige Elmer Møller deltager.
Johannes Ingildsen var oprindelig også tilmeldt på Kreta, men han fik muligheden for at deltage i kvalifikationen til ATP Challenger St. Brieuc i Frankrig, hvor det dog blev en kort optræden, idet Joe blev sendt ud i 1. kvalrunde.

TV-kampe/streaming og resultater

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 26. marts

Billeder (Sportsfotograf): Holger Rune (R32 ATP 1000 Miami ca. 1830) TV 2 Play?, Clara Tauson (W40 finale 1200) og Eric Vanshelboim (M25 finale 0530?) ITF Livestream

ATP/WTA 1000 Miami – TV 2 Play, TV 2 Sport (2300->), ATP: Tennistv.com – WTA: WTATV.com

Stadium – start 18:00 cet søndag
WTA Bianca Andreescu CAN vs. Sofia Kenin USA
ATP 9 Taylor Fritz USA vs. 24 Denis Shapovalov CAN
ATP 1 Carlos Alcaraz ESP vs. Dusan Lajovic SRB
WTA – NB 01:00 2 Aryna Sabalenka vs. 31 Marie Bouzkova CZE
ATP NB 02:30 3 Casper Ruud NOR vs. 26 Botic van de Zandshulp NED

Grand Stand – start 17:00 cet søndag
ATP 16 Tommy Paul USA vs. 20 Alejandro Davidovich Fokina ESP
WTA 9 Belinda Bencic SUI vs. 18 Ekaterina Alexandrova
WTA 15 Petra Kvitova CZE vs. 22 Donna Vekic CRO
WTA 16 Barbora Krejcikova CZE vs. 19 Madison Keys USA
ATP NB 01:00 10 Jannik Sinner ITA vs. 21 Grigor Dimitrov BUL

Butch Buchholz – start 17:00 cet søndag
WTA 17 Karolina Pliskova CZE vs. Marketa Vondrousova CZE
ATP 7 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. 31 Diego Schwartzman ARG
ATP 6 Andrey Rublev vs. 29 Miomir Kecmanovic SRB
ATP Emil Ruusuvuori FIN vs. WC Taro Daniel JPN
ATP Double

Court 1 – start 17:00 cet søndag
WTA LL Magdalena Frech POL vs. Q Varvara Gracheva
WTA Sorana Cirstea ROU vs. Q Karolina Muchova CZE
WTA Double
ATP 2 Double kampe

Court 7 – start 17:00 cet søndag
ATP Double
WTA 4 Double kampe

Bemærk: kampstart 1 time senere pga. sommertid.
Da der er fodbold EM kvalkampe på både TV 2 Sport og Sport X, forventes Holgers kamp “kun” på TV 2 Play pga. forpligtelser til at vise EM på sportskanaler.

====

ATP Challenger – www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

Fin: M25 Lucknow (IND) – Livestream

Court 1 start 05:30 cet søndag
Finale: (7) 510 Eric Vanshelboim UKR vs. (3) 302 Evgeny Donskoy

—-

Fin: W40 Maribor – Livestream

Court 5 – start 12:00 søndag
(2) 139 Clara Tauson DEN vs. (Q) 267 Katarina Zavatska UKR

—-

Kval W60 Croissy-Beaubourg (FRA) – Livestream??

15:30 Court Central ca. 15:30 søndag
(12) 440 Johanne Christine Svendsen DEN vs. 935 Chloe Noel FRA

Resultater opdateres her: https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-12-13-fritz-i-1-8-del-og-alcaraz-i-kvart-stoerste-udfordring-for-holger-i-miami-clara-moeder-barthel-i-w40-slovenien/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, UTRDanske, Svenske DavisCup, BJKCup

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


WTA Tour – ATP Tour (Uge 12-13)

ATP 1000/WTA 1000 Maiami Open Presented by Itaú (Fl, USA) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -5 timer

Facebook, Instagram, Twitter

TV-dækning: TV 2 Sport/Sport X/Play, ATP: Tennistv.com, WTA: WTATV.com

Day Session: 11:00am = 1600cet, fra onsdag uge 2: 01:00pm = 1800cet
Evening Session: 07:00pm = 2400cet

Søndag: R32 WTA+ATP, Doubles
Mandag: R16 WTA, R32 ATP, Doubles
Tirsdag: QF WTA, R16 ATP, Doubles
Onsdag: QF WTA+ATP, Doubles
Torsdag: SF WTA, QF ATP, Doubles
Fredag: SF ATP, WTA Doubles
Lørdag: F ATP Doubles, F WTA
Søndag: F ATP, F WTA Doubles

Men’s singles

R64: Fredag-lørdag
R32: Søndag-mandag
R16: Tirsdag
QF: Onsdag-torsdag
SF: Fredag
F: Søndag

R32

1 Carlos Alcaraz ESP vs. Dusan Lajovic SRB
16 Tommy Paul USA vs. 20 Alejandro Davidovich Fokina ESP
9 Taylor Fritz USA vs. 24 Denis Shapovalov CAN
7 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. 31 Diego Schwartzman ARG

3 Casper Ruud NOR vs. 26 Botic van de Zandshulp NED
Emil Ruusuvuori FIN vs. WC Taro Daniel JPN
10 Jannik Sinner ITA vs. 21 Grigor Dimitrov BUL
6 Andrey Rublev vs. 29 Miomir Kecmanovic SRB
==
8 Hubert Hurkacz POL vs. Adrian Mannarino FRA
Q Christopher Eubanks USA vs. Gregoire Barrere FRA
Quentin Halys FRA vs. Mackenzie McDonald USA
4 Daniil Medvedev vs. Alex Molcan SVK

5 Felix Auger-Aliassime CAN vs. 25 Francisco Cerundolo ARG
12 Frances Tiafoe USA vs. Lorenzo Sonego ITA
14 Karen Khachanov vs. Jiri Lehecka CZE
2 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Q Cristian Garin CHI

R64
1 Carlos Alcaraz ESP vs. Facundo Bagnis ARG 6-0, 6-2
Dusan Lajovic SRB vs. 30 Maxime Cressy USA 6-4, 7-6(2)
20 Alejandro Davidovich Fokina ESP vs. Brandon Nakashima USA 6-4, 7-6(5)
16 Tommy Paul USA vs. Marc-Andrea Huesler SUI 5-7, 6-3, 6-4

9 Taylor Fritz USA vs. WC Emilio Nava USA 6-4, 6-1
24 Denis Shapovalov CAN vs. PR Guido Pella ARG 6-3, 3-6, 6-3
31 Diego Schwartzman ARG vs. Yibing WU CHN 7-6(1), 6-1
7 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. Marton Fucsovics HUN 6-3, 7-5
==
3 Casper Ruud NOR vs. Ilya Ivashka 6-2, 6-3
26 Botic van de Zandshulp NED vs. Alexei Popyrin AUS 4-6, 7-6(4), 6-2
Emil Ruusuvuori FIN vs. 22 Roberto Bautista Agut ESP 6-4, 7-6(5)
WC Taro Daniel JPN vs. 13 Alexander Zverev GER 6-0, 6-4

10 Jannik Sinner ITA vs. Laslo Djere SRB 6-4, 6-2
21 Grigor Dimitrov BUL vs. Q Jan-Lennard Struff GER 4-6, 7-6(5), 6-4
29 Miomir Kecmanovic SRB vs. Ugo Humbert FRA 6-4, 6-7(5), 7-6(3)
6 Andrey Rublev vs. Jeffrey John Wolf USA 7-6(3), 6-4
====
8 Hubert Hurkacz POL vs. LL Thanasi Kokkinakis AUS 6-7(10), 7-6(7), 7-6(6)
Adrian Mannarino FRA vs. 32 Ben Shelton USA 6-4, 3-6, 6-1
Q Christopher Eubanks USA vs. 17 Borna Coric CRO 3-6, 6-4, 6-2
Gregoire Barrere FRA vs. 11 Cameron Norrie GBR 6-3, 6-2

Quentin Halys FRA vs. 15 Alex de Minaur AUS 6-7(5), 7-6(3), 7-6(8)
Mackenzie McDonald USA vs. 19 Matteo Berrettini ITA 7-6(8), 7-6(5)
Alex Molcan SVK vs. 28 Yoshihito Nishioka JPN 7-6(5), 1-6, 6-2
4 Daniil Medvedev vs. Roberto Carballes Baena ESP 6-1, 6-2
==
5 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Thiago Monteiro BRA 7-6(5), 7-6(8)
25 Francisco Cerundolo ARG vs. LL Aleksandar Kovacevic USA 6-4, 6-4
Lorenzo Sonego ITA vs. 23 Daniel Evans GBR 4-6, 6-3, 6-2
12 Frances Tiafoe USA vs. Q Yosuke Watanuki JPN 6-7(5), 7-6(3), 6-3

14 Karen Khachanov vs. Tomas Martin Etcheverry ARG 6-1, 3-6, 6-3
Jiri Lehecka CZE vs. 18 Lorenzo Musetti ITA 6-4, 6-4
Q Cristian Garin CHI vs. 27 Sebastian Baez ARG 7-6(2), 6-3
2 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Richard Gasquet FRA walkover

R128
1 Carlos Alcaraz ESP – bye
Facundo Bagnis ARG vs. Q Felipe Meligeni Rodrigues Alves BRA 6-3, 1-6, 6-4
Dusan Lajovic SRB vs. Andy Murray GBR 6-4, 7-5
30 Maxime Cressy USA – bye

20 Alejandro Davidovich Fokina ESP – bye
Brandon Nakashima USA vs. Oscar Otte GER 7-6(3), 6-3
Marc-Andrea Huesler SUI vs. Albert Ramos-Vinolas ESP 6-7(4), 7-6(2), 6-3
16 Tommy Paul USA – bye

9 Taylor Fritz USA – bye
WC Emilio Nava USA vs. John Isner USA 7-6(5), 7-6(4)
PR Guido Pella ARG vs. Juan Pablo Varillas PER 1-6, 6-3, 6-2
24 Denis Shapovalov CAN – bye

31 Diego Schwartzman ARG – bye
Yibing WU CHN vs. PR Kyle Edmund GBR 7-5, 7-5
Marton Fucsovics HUN vs. Pedro Cachin ARG 6-4, 7-6(2)
7 Holger Vitus Nødskov Rune DEN – bye
==
3 Casper Ruud NOR – bye
Ilya Ivashka vs. Q Daniel Altmair GER 6-2, 6-1
Alexei Popyrin AUS vs. Mikael Ymer SWE 7-6(5), 4-4 Ret’d
26 Botic van de Zandshulp NED – bye

22 Roberto Bautista Agut ESP – bye
Emil Ruusuvuori FIN vs. Q Nuno Borges POR 6-1, 6-4
WC Taro Daniel JPN vs. Arthur Rinderknech FRA 4-1 Ret’d
13 Alexander Zverev GER – bye

10 Jannik Sinner ITA – bye
Laslo Djere SRB vs. Q Aleksandar Vukic AUS 6-2, 7-6(3)
Q Jan-Lennard Struff GER vs. Fabio Fognini ITA 6-4, 5-7, 6-4
21 Grigor Dimitrov BUL – bye

29 Miomir Kecmanovic SRB – bye
Ugo Humbert FRA vs. PR Gael Monfils FRA 3-3 Ret’d
Jeffrey John Wolf USA vs. Alexander Bublik KAZ 7-5, 6-3
6 Andrey Rublev – bye
====
8 Hubert Hurkacz POL – bye
LL Thanasi Kokkinakis AUS vs. WC Zizou Bergs BEL 4-6, 6-3, 7-6(7)
Adrian Mannarino FRA vs. WC Juncheng Shang CHN 1-6, 6-4, 6-2
32 Ben Shelton USA – bye

17 Borna Coric CRO – bye
Q Christopher Eubanks USA vs. Denis Kudla USA 7-6(2), 6-2
Gregoire Barrere FRA vs. Q Roman Safiullin 6-4, 3-6, 6-3
11 Cameron Norrie GBR – bye

15 Alex de Minaur AUS – bye
Quentin Halys FRA vs. Pedro Martinez ESP 6-2, 7-6(4), 6-2
Mackenzie McDonald USA vs. Daniel Elahi Galan COL 6-4, 6-2
19 Matteo Berrettini ITA – bye

28 Yoshihito Nishioka JPN – bye
Alex Molcan SVK vs. Q Jordan Thompson AUS 6-2, 4-6, 6-3
Roberto Carballes Baena ESP vs. Bernabe Zapata Miralles ESP 6-0, 3-0
4 Daniil Medvedev – bye
==
5 Felix Auger-Aliassime CAN – bye
Thiago Monteiro BRA vs. Jason Kubler AUS 6-4, 7-6(6)
LL Aleksandar Kovacevic USA vs. Jaume Munar ESP 7-6(4), 2-6, 6-1
25 Francisco Cerundolo ARG – bye

23 Daniel Evans GBR – bye
Lorenzo Sonego ITA vs. WC Dominic Thiem AUT 7-6(7), 6-2
Q Yosuke Watanuki JPN vs. Q Benoit Paire FRA 6-4, 7-5
12 Frances Tiafoe USA – bye

14 Karen Khachanov – bye
Tomas Martin Etcheverry ARG vs. Q Pavel Kotov 6-2, 6-2
Jiri Lehecka CZE vs. Federico Coria ARG 6-3, 6-4
18 Lorenzo Musetti ITA – bye

27 Sebastian Baez ARG – bye
Q Cristian Garin CHI vs. Marcos Giron USA 6-4, 2-6, 6-4
Richard Gasquet FRA vs. LL Christopher O’Connell AUS 6-4, 3-6, 6-1
2 Stefanos Tsitsipas GRE – bye


Women’s singles

R32: Lørdag-søndag
R16: Mandag
QF: Tirsdag-onsdag
SF: Torsdag
F: Lørdag

R32
25 Martina Trevisan ITA vs. Claire Liu USA 4-6, 7-5, 6-4
24 Jelena Ostapenko LAT vs. 13 Beatriz Haddad Maia BRA 6-2, 4-6, 6-3
10 Elena Rybakina KAZ vs. 21 Paula Badosa ESP 3-6, 7-5, 6-3
Elise Mertens BEL vs. 29 Petra Martic CRO 6-4, 6-3

3 Jessica Pegula USA vs. 30 Danielle Collins USA 6-1, 7-6(0)
20 Magda Linette POL vs. 14 Victoria Azarenka 7-6(3), 2-6, 6-4
23 Qinwen Zheng CHN vs. 12 Ludmilla Samsonova 5-7, 7-6(5), 6-3
22 Anastasia Potapova vs. 6 CoCo Gauff USA 6-7(8), 7-5, 6-2
==
Bianca Andreescu CAN vs. Sofia Kenin USA
9 Belinda Bencic SUI vs. 18 Ekaterina Alexandrova
15 Petra Kvitova CZE vs. 22 Donna Vekic CRO
LL Magdalena Frech POL vs. Q Varvara Gracheva

Sorana Cirstea ROU vs. Q Karolina Muchova CZE
17 Karolina Pliskova CZE vs. Marketa Vondrousova CZE
16 Barbora Krejcikova CZE vs. 19 Madison Keys USA
2 Aryna Sabalenka vs. 31 Marie Bouzkova CZE

R64
Claire Liu USA vs. LL Julia Grabher AUT
25 Martina Trevisan ITA vs. Q Nao Hibino JPN
24 Jelena Ostapenko LAT vs. Q Mirjam Bjorklund SWE
13 Beatriz Haddad Maia BRA vs. Q Tereza Martincova CZE

10 Elena Rybakina KAZ vs. Anna Kalinskaya
21 Paula Badosa ESP vs. Q Laura Siegemund GER
29 Petra Martic CRO vs. Xiyu Wang CHN
Elise Mertens BEL vs. 8 Daria Kasatkina
==
3 Jessica Pegula USA vs. Q Katherine Sebov CAN
30 Danielle Collins USA vs. LL Viktoriya Tomova BUL
20 Magda Linette POL vs. Evgeniya Rodina
14 Victoria Azarenka vs. Camila Giorgi ITA

12 Ludmilla Samsonova vs. Q Viktorija Golubic SUI
23 Qinwen Zheng CHN vs. Irina-Camelia Begu ROU
22 Anastasia Potapova vs. Marta Kostyuk UKR
6 CoCo Gauff USA vs. Rebecca Marino CAN
====
Bianca Andreescu CAN vs. 7 Maria Sakkari GRE
Sofia Kenin USA vs. 28 Anhelina Kalinina UKR
18 Ekaterina Alexandrova vs. Taylor Townsend USA
9 Belinda Bencic SUI vs. Leylah Annie Fernandez CAN

15 Petra Kvitova CZE vs. Linda Noskova CZE
22 Donna Vekic CRO vs. Madison Brengle USA
LL Magdalena Frech POL vs. WC Erika Andreeva CHN
Q Varvara Gracheva vs. 4 Ons Jabeur TUN
==
Sorana Cirstea ROU vs. 5 Caroline Garcia FRA
Q Karolina Muchova CZE vs. 32 Lin Zhu CHN
17 Karolina Pliskova CZE vs. Xin Yu Wang CHN
Marketa Vondrousova CZE vs. 11 Veronika Kudermetova

16 Barbora Krejcikova CZE vs. Aliaksandra Sasnovich
19 Madison Keys USA vs. WC Robin Montgomery USA
Anna Blinkova vs. 31 Marie Bouzkova CZE
2 Aryna Sabalenka vs. Shelby Rogers USA

R128
LL Julia Grabher AUT – bye
Claire Liu USA vs. Katerina Siniakova 3-6, 3-3 Ret’d
Q Nao Hibino JPN vs. Danka Kovinic MNE 6-3, 6-3
25 Martina Trevisan ITA – bye

24 Jelena Ostapenko LAT – bye
Q Mirjam Bjorklund SWE vs. Jasmine Paolini ITA 4-6, 6-4, 6-4
Q Tereza Martincova CZE vs. Tamara Korpatsch GER 4-6, 6-4, 6-4
13 Beatriz Haddad Maia BRA – bye

10 Elena Rybakina KAZ – bye
Anna Kalinskaya vs. WC Victoria Jiminez Kasintseva AND 6-4, 6-2
Q Laura Siegemund GER vs. Mayar Sherif EGY 6-3, 6-4
21 Paula Badosa ESP – bye

29 Petra Martic CRO – bye
Xiyu Wang CHN vs. WC Brenda Fruhvirtova CZE 6-0, 7-5
Elise Mertens BEL vs. Alycia Parks USA 6-1, 6-4
8 Daria Kasatkina – bye
==
3 Jessica Pegula USA – bye
Q Katherine Sebov CAN vs. Linda Fruhvirtova CZE 6-2, 4-6, 6-4
LL Viktoriya Tomova BUL vs. Q Anna Karolina Schmiedlova SVK 7-5, 6-2
30 Danielle Collins USA – bye

20 Magda Linette POL – bye
Evgeniya Rodina vs. Bernarda Pera USA 6-3, 6-4
Camila Giorgi ITA vs. Kaia Kanepi EST 7-6(4), 6-7(4), 7-6(4)
14 Victoria Azarenka – bye

12 Ludmilla Samsonova – bye
Q Viktorija Golubic SUI vs. WC Hailey Baptiste USA 7-6(3), 6-1
Irina-Camelia Begu ROU vs. WC Alexandra Eala PHI 6-2, 7-5
23 Qinwen Zheng CHN – bye

22 Anastasia Potapova – bye
Marta Kostyuk UKR vs. Elisabetta Cocciaretto ITA 6-3, 6-2
Rebecca Marino CAN vs. Yulia Putintseva KAZ 7-6(4), 6-2
6 CoCo Gauff USA – bye
====
7 Maria Sakkari GRE – bye
Bianca Andreescu CAN vs. Emma Raducanu GBR 6-3, 3-6, 6-2
Sofia Kenin USA vs. Q Storm Hunter AUS 6-0, 7-6(5)
28 Anhelina Kalinina UKR – bye

18 Ekaterina Alexandrova – bye
Taylor Townsend USA vs. Anna Bondar HUN 6-4, 6-0
Leylah Annie Fernandez CAN vs. Q Lesia Tsurenko UKR 6-4, 6-3
9 Belinda Bencic SUI – bye

15 Petra Kvitova CZE – bye
Linda Noskova CZE vs. Lucia Bronzetti ITA 6-3, 6-4
Madison Brengle USA vs. Amanda Anisimova USA 7-6(5), 5-2 Ret’d
22 Donna Vekic CRO – bye

26 Shuai Zhang CHN – bye
WC Erika Andreeva CHN vs. WC Ashlyn Krueger USA 7-5, 6-2
Q Varvara Gracheva vs. Maryna Zanevska BEL 6-1, 7-5
4 Ons Jabeur TUN – bye
==
5 Caroline Garcia FRA – bye
Sorana Cirstea ROU vs. WC Fernanda Contreras Gomez MEX 7-6(6), 6-2
Q Karolina Muchova CZE vs. Jil Teichmann SUI 6-0, 6-2
32 Lin Zhu CHN – bye

17 Karolina Pliskova CZE – bye
Xin Yu Wang CHN vs. Q Anna-Lena Friedsam GER 3-6, 6-4, 6-2
Marketa Vondrousova CZE vs. Tatjana Maria GER 6-4, 6-1
11 Veronika Kudermetova – bye

16 Barbora Krejcikova CZE – bye
Aliaksandra Sasnovich vs. Dalma Galfi HUN 6-3, 7-6(5)
WC Robin Montgomery USA vs. Ana Bogdan ROU 3-6, 6-3, 6-3
19 Madison Keys USA – bye

31 Marie Bouzkova CZE – bye
Anna Blinkova vs. Jule Niemeier GER 6-4, 6-1
Shelby Rogers USA vs. Sloane Stephens USA 6-4, 3-6, 6-2
2 Aryna Sabalenka – bye

Qfi
Mirjam Bjorklund SWE vs. 22 Tamara Zidansek SLO 6-3, 3-6, 6-4

Q32
17 Rebecca Peterson SWE vs. Peyton Stearns USA 2-6, 4-6

Mirjam Bjorklund SWE vs. 5 Ysaline Bonaventure BEL 6-4, 4-6, 6-3
22 Tamara Zidansek SLO vs. Marina Bassols Ribera ESP 7-6(2), 6-0


ATP Challenger (uge 12)

Livestream: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

Place Country Category Surface
Biel Switzerland Challenger 100 Hard
Las Franquesas del Valles Spain Challenger 75 Hard
St. Brieuc France Challenger 75 Hard

 

St. Brieuc

Q16: (11) 820 Johannes Ingildsen DEN vs. WC Alexandre Reco FRA 2-6, 1-6


WTA Challenger (Uge 12) 

Ingen turneringer denne uge


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 12)

Place Country Category Surface
Calabasas, CA USA M25 – Livestream  Hard
Canberra Australia M25 – Livestream  Clay
Lucknow India M25 – Livestream  Hard
Mosquera Colombia M25 – Livestream  Clay
Palmanova Spain M25 – Livestream  Clay
Toulouse-Balma France M25 – Livestream Hard
Antalya Turkiye M15 – Livestream  Clay
Heraklion Greece M15  Hard
Monastir Tunisia M15  Hard
Opatija Croatia M15  Clay
Sharm ElSheikh Egypt M15  Hard

 

M25 Lucknow
Tidsforskel: cet +4½ time

Finale: (7) 510 Eric Vanshelboim UKR vs. (3) 302 Evgeny Donskoy 2-6, 5-7

Semifinale
(7) 510 Eric Vanshelboim UKR vs. (1) 245 Nam Hoang Ly VIE 6-1, 2-6, 6-3
(3) 302 Evgeny Donskoy vs. (5) Sasikumar Mukund IND 7-6(4), 7-5

Kvartfinale
(1) 245 Nam Hoang Ly VIE vs. (WC) Siddharth Vishwakarma IND 7-6(4), 6-3
(7) 510 Eric Vanshelboim UKR vs. (4) 393 Vladyslav Orlov UKR 6-4, 6-2

1/8-finale
(4) 393 Vladyslav Orlov UKR vs. 794 Boris Butulija SRB 6-2, 6-2
(7) 510 Eric Vanshelboim UKR vs. 707 Yusue Takahashi JPN 3-6, 6-2, 6-2

R32
707 Yusue Takahashi JPN vs. (Q) 1362 Abhinav Sanjeev Shanmugam IND 6-0, 5-7, 6-4(4)
(7) 510 Eric Vanshelboim UKR vs. 671 David Perez Sanz ESP 1-0 Ret’d

Doubles

1/8-finale: Eric Vanshelboim UKR/David Perez Sanz ESP vs. (4) Francis Casey Alcantara PER/Pruchya Isarow THA 2-6, 6-7(2)


M25 Toulouse-Balma

1/8-finale: 809 Christian Sigsgaard DEN vs. (5) 451 Goncalo Oliveira POR 3-6, 3-6

R32
(3) 475 Kalin Ivanovski MKD vs. (JE) 1183 Paul Inchauspe FRA 6-2, 6-4
567 Stefano Napolitano ITA vs. 614 Harry Wendelken GER 3-6, 6-4, 3-0 Ret’d
809 Christian Sigsgaard DEN vs. Q 1907 Max Cunat FRA 6-3, 7-6(3)
(5) 451 Goncalo Oliveira POR vs. 636 Daniel Little GBR 6-3, 7-6(3)
==
(7) 534 Simon Beaupain BEL vs. 911 Nikolay Vylegzhanin 6-2, 6-2
(WC) 1967 Loann Massard FRA vs. Q 1235 Jan Sebesta SUI 6-1, 6-3
575 Rigele Te CHN vs. 768 Thomas Deschamps FRA 6-7(7), 6-1, 6-3
(4) 482 August Holmgren DEN vs. 569 Arthur Reymond FRA 3-6, 4-6

Doubles

Finale: (4) Christian Sigsgaard/August Holmgren DEN vs. (WC) Adan Freire Da Silva/Loann Massard FRA 6-1, 6-2
Semifinale: (4) Christian Sigsgaard/August Holmgren DEN vs. (1) Khumoyun Sultanov UZB/Goncalo Olivera POR – walkover
Kvartfinale: (4) Christian Sigsgaard/August Holmgren DEN vs. (WC) Axel Garcian/Nicolas Ocampos-Rossi FRA 6-3, 6-2
1/8-finale: (4) Christian Sigsgaard/August Holmgren DEN vs. (WC) Paul Barbier Gazeu/Thibault Verdier FRA 6-3, 6-2


M15 Heraklion
Tidsforskel: cet +1 time

Finale: (1) 530 Lucas Catarina MON vs. (3) 578 Sebastian Gima ROU

Semifinale
(7) 714 Elmer Møller DEN vs. (1) 530 Lucas Catarina MON 2-6, 1-6
(3) 578 Sebastian Gima ROU vs. (Q) 1144 Nikolay Nedelchev BUL 7-6, 6-1

Kvartfinale
(1) 530 Lucas Catarina MON vs. (5) 678 Andrea Picchione ITA 6-2, 6-3
(7) 714 Elmer Møller DEN vs. (4) 574 Andres Andrade ECU 7-6(5), 6-3

1/8-finale
(4) 574 Andres Andrade ECU vs. 766 Vlad Andrei Dancu ROU 6-2, 6-3
(7) 714 Elmer Møller DEN vs. Q 1628 Matas Vasiliauskas LTU 6-2, 6-3

R32
(4) 574 Andres Andrade ECU vs. (JR) 1357 Matthew william Donald CZE 7-5, 6-1
766 Vlad Andrei Dancu ROU vs. 773 Deney Wassermann NED 1-6, 6-2, 6-3
Q 1628 Matas Vasiliauskas LTU vs. WC Stephanos Schinas GRE 6-2, 6-4
(7) 714 Elmer Møller DEN vs. 830 Svyatoslav Gulin 1-6, 7-5, 6-2

Doubles

Finale: Elmer Møller DEN/Matthew William Donald CZE vs. (1) Andrea Picchione ITA/Andres Andrade ECU
Semifinale: Elmer Møller DEN/Matthew William Donald CZE vs. Aleksandre Bakshi GEO/Kai Lemstra GER 7-6(6), 4-6, [10-3].
Kvartfinale: Elmer Møller DEN/Matthew William Donald CZE vs. Sergis Kyratzis  CYP/Alexandros Skorilas GRE 6-3, 6-3
1/8-finale: Elmer Møller DEN/Matthew William Donald CZE vs. Ioannis Xilas/Christos Antonopoulos GRE 2-6, 7-6(5), [10-4]


ITF Women (uge 12)

Place Country Category Surface
Canberra Australia W60  Clay
Maribor Slovenia W40 – Livestream Hard
Jakarta Indonesia W25 – Livestream  Hard
Mosquera Colombia W25 – Livestream  Clay
Palmanova Spain W25 – Livestream  Clay
Antalya Turkiye W15 – Livestream  Clay
Heraklion Greece W15  Clay
Hinode Japan W15  Hard
Le Havre France W15 Clay
Monastir Tunisia W15  Hard
Sharm ElSheikh Egypt W15  Hard

 

W40 Maribor

Finale
(2) 139 Clara Tauson DEN vs. (Q) 267 Katarina Zavatska UKR

Semifinale
(Q) 267 Katarina Zavatska UKR vs. (8) 213 Mai Hontama JPN 3-6, 6-2, 6-3
(2) 139 Clara Tauson DEN vs. (Q) 352 Veronika Erjavec SLO 6-1, 6-4

Kvartfinale
(8) 213 Mai Hontama JPN vs. 211 Yanina Wickmayer BEL 6-2, 6-1
(Q) 267 Katarina Zavatska UKR vs. 237 Lulu Sun SUI 3-6, 6-4, 6-4
(Q) 352 Veronika Erjavec SLO vs. (Q) 311 Tatiana Prozorova 2-6, 7-6(8), 6-1
(2) 139 Clara Tauson DEN vs. (6) 184 Anastasia Tikhonova 6-2, 6-4

1/8-finale
(6) 184 Anastasia Tikhonova vs. Q 359 Anna Siskova CZE 2-1 Ret’d
(2) 139 Clara Tauson DEN vs. Q 343 Sofya Lansere 6-1, 6-1

R32
(6) 184 Anastasia Tikhonova vs. 217 Lina Gjorcheska MKD 6-1, 7-5
Q 359 Anna Siskova CZE vs. (WC) 563 Ziva Falkner SLO 7-6(4), 6-1
Q 343 Sofya Lansere vs. WC Gina Kondos USA 6-1, 6-2
(2) 139 Clara Tauson DEN vs. 191 Mona Barthel GER 6-3, 2-6, 7-6(2)


W25 Palmanova – Grus

Q16
(2) 387 Olga Helmi DEN vs. 523 Chantal Sauvant GER 3-6, 6-3, [4-10]
(15) 442 Andreea Prisacariu ROU vs. Ida Johansson SWE 7-6, 6-4

Q32: Olivia Thiemke DEN vs. 483 Oana Gavrila ROU 3-6, 1-6

(2) 387 Olga Helmi DEN vs. 1182 Teja Tirunelveli USA 6-1, 6-0
523 Chantal Sauvant GER vs. 1102 Judith Perello Saavedra ESP 6-2, 6-4
Ida Johansson SWE vs. (WC) Suhani Patil IND 6-1, 6-0
(15) 442 Andreea Prisacariu ROU vs. (WC) 925 Eleni Kordolaimi GRE 3-6, 6-4, [10-3]


W15 Le Havre

Q16: Cecilie Wiche DEN vs. (6)1303 Natalia Orlova 1-6, 3-6

Doubles

1/8-finale: Cecilie Wiche DEN/Anastasia Mozgaleva vs. Laura Mair/Camilla Gennaro ITA 4-6, 4-6

<< tilbage


ITF Junior (uge 12)

J300 Villena – Grus

Girls singles

Finale: 81 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. (Q) 327 Martina Genis Salas ESP 6-2, 6-2

Semifinale
81 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. (15) 113 Josy Daems GER 6-1, 6-3
(Q) 327 Martina Genis Salas ESP vs. (Q) 535 Claudia Ferrer Perez ESP 6-0, 6-0

Kvartfinale
(15) 113 Josy Daems GER vs. 295 Gaia Maduzzi ITA 6-4, 0-6, 6-4
81 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. 162 Ekaterina Perelygina 6-4, 6-3

1/8-finale
162 Ekaterina Perelygina vs. (4) 57 Rositsa Dencheva BUL 2-6, 7-6(5), 7-5
81 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. 200 Noemi Basiletti ITA 4-6, 6-3, 6-1
==
203 Sarafina Olivia Hansen DEN vs. (Q) 535 Claudia Ferrer Perez ESP 6-7(6), 3-6

R32
81 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. 140 Nao Nishino JPN 4-6, 7-5, 6-4
200 Noemi Basiletti ITA vs. (7) 64 Alisa Oktiabreva 6-1, 6-3
==
203 Sarafina Olivia Hansen DEN vs. (LL) 1410 Carmen Lopez Martinez ESP 3-6, 6-2, 6-4
(Q) 535 Claudia Ferrer Perez ESP vs. (11) 91 Alena Kovackova CZE 6-4, 6-0

R64
81 Rebecca Munk Mortensen DEN – bye
140 Nao Nishino JPN vs. (Q) 745 Aliesia Reva UKR 6-2, 6-2
==
(8) 76 Hannah Klugman GBR – bye
203 Sarafina Olivia Hansen DEN vs. (WC) 3254 Elia Pont Fontanet ESP 6-2, 6-1

Girls doubles

Kvartfinale
Mortensen/Yesypchuk vs. Anastasiia Firman/Josy Daems GER 5-7, 3-6
==
Hansen/Zhylchuk vs. Meritxell Teixido Garcia/Martina Genis Salas ESP

1/8-finale
Mortensen/Yesypchuk vs. Elia Pont Fantanet/Ariadna Garcia-Patrón Canals ESP 6-3, 6-1
==
Hansen/Zhylchuk vs. (3) Hannah Klugman/Isabelle Lacy GBR – walkover

R32
(5) Rebecca Munk Mortensen DEN/Daria Yesypchuk UKR – bye
==
Sarafina Olivia Hansen DEN/Sofiia Zhylchuk UKR vs. Charo Esquiva Banuls/Alice Ferlito ESP 6-2, 1-6, [10-7]


J300 San Diego – Hardcourt

Boys singles

Kvartfinale: (7) 60 Oliver Bonding GBR vs. (3) 47 Alexander Razeghi USA 6-2, 4-6, 1-6

1/8-finale
(3) 47 Alexander Razeghi USA vs. (16) 144 Cyrus Mahjoob USA 6-3, 6-4
(7) 60 Oliver Bonding GBR vs. (Q) 1557 Xavier Calvelo PHI 6-1, 6-2

R32
(3) 47 Alexander Razeghi USA vs. (Q) 1055 Ford McCollum USA 6-2, 6-1
(16) 144 Cyrus Mahjoob USA vs. (JR) 324 Joseph Oyebog USA 6-3, 6-2
(Q) 1557 Xavier Calvelo PHI vs. 254 Matthew Forbes USA 6-3, 4-6, 7-6(6)
(7) 60 Oliver Bonding GBR vs. 203 Kuang Qing Xu CAN 6-4, 6-1

R64
254 Matthew Forbes USA vs. (12) 124 Stiles Brockett USA 7-6(3), 4-6, 6-1
(Q) 1557 Xavier Calvelo PHI vs. (Q) 1336 David Duong USA 7-5, 6-2
203 Kuang Qing Xu CAN vs. (Q) 2591 Brody Nejedly USA 7-6(3), 4-6, 7-5
(7) 60 Oliver Bonding GBR vs. 718 Andrew Ena USA 6-3, 3-6, 6-0

Boys doubles

Kvartfinale: Bonding/Stenzer vs. Emmet Potter/Kaetan Mehta CAN
1/8-finale: Bonding/Stenzer vs. Abhishek Thorat/Paris Pouatcha USA 3-6, 7-6(2), [10-2]
R32: (4) Oliver Bonding GBR/Max Stenzer GER vs. Ford McCollum/Sebastian Bielen USA 6-4, 6-0


J100 Loughborough (GBR) – Hardcourt

Boys singles

R32: (Q) 1207 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. 627 Maximilian Carrier GBR 2-6, 5-7

Qfi: (8) 1207 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. 1266 Dan Hughes GBR 6-1, 6-3

Q16
1266 Dan Hughes GBR vs. 2591 Thomas Lefranc GBR 6-1, 6-2
(8) 1207 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. 2930 Pranav Devaguptapu GBR 6-1, 6-1

Q32
(5) 1000 Leonidas Lazarides CYP vs. 1266 Dan Hughes GBR
2098 Adrien De Rosiere SUI vs. 2591 Thomas Lefranc GBR
2930 Pranav Devaguptapu GBR vs. 2874 Finn Logue Gbr 6-2, 6-2
(8) 1207 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. 1669 Harry Lumb GBR 6-1, 6-4

Girls singles

1/8-finale: 559 Augusta Lucia Grau Krisensen DEN vs. (6) 245 Nela Jandova CZE 2-6, 2-6

R32
577 Mille Mørk DEN vs. 640 Flora Johnson GBR 3-6, 2-6
==
(6) 245 Nela Jandova CZE vs. 813 Giulia Lesa GBR 6-0, 4-6, 6-2
559 Augusta Lucia Grau Krisensen DEN vs. (Q) 1016 Tia Bonita Jakupovic-Klajako GBR 6-1, 6-4

Girls doubles

1/8-finale: (4) Mille Mørk DEN/Marelie Raath GER vs. Given Roach/Abby Kelliher GBR 4-6, 2-6


J30 Presov – Grus

Girl singles

Q16: Emma Thulin Gregersen DEN vs. Alexandra Zapletalova SVK 4-6, 6-1, [5-10]


Tennis Europe (Uge 12)

Cat 3 Heraklion (GRE)

U14 Boys singles

Kvartfinale
(5) 119 Magnus Østergaard DEN vs. (2) 32 Ziya Ayberk Aydin TUR 2-6, 4-6

1/8-finale
(3) 64 Stan Put NED vs. (8) 147 Tsiry Rabetrano FRA
(6) 136 Wouter Richard Van Hillegersberg NED
(5) 119 Magnus Østergaard DEN vs. 333 Kristian Stefanov BUL 6-4, 6-2
(2) 32 Ziya Ayberk Aydin TUR vs. (16) 287 Patrick Breen 6-4, 6-3

R32
(5) 119 Magnus Østergaard DEN vs. (Q) 992 Andreas Monoyios CYP 6-2, 6-0
333 Kristian Stefanov BUL vs. (10) 227 Marinos Karniatis GRE 2-6, 6-1, 6-0

R64
(5) 119 Magnus Østergaard DEN – bye
(Q) 992 Andreas Monoyios CYP vs. 407 Iordanis Chatzinikolaou GRE 6-3, 6-3
333 Kristian Stefanov BUL vs. 390 Mats Jutte NED 6-3, 6-2
(10) 227 Marinos Karniatis GRE – bye

U14 Boys doubles

Kvartfinale: Østergaard/Krupa vs. Rafael Antonios Gakopoulos/Konstantinos Bernitsas GRE 1-6, 1-6
1/8-finale: Østergaard/Krupa vs. Nikolas Petqussis/Andreas Monoyios CYP 6-4, 6-2
R32: (3) Magnus Østergaard DEN/Olivier Krupa POL – bye

<< tilbage


UTR turneringer 

 


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/

Finals 2023 , Gruppespil 12-17. september

Finalister 2022: Canada, Australien, Wildcards: Italien, Spanien,
Vindere Qualifiers: Chile, Finland, Frankrig, Holland, Korea, Kroatien, Schweiz, Serbien, Storbritannien,  Sverige, Tjekkiet, USA,

Finals 2023, Slutspil 21-26 November, Malaga


World Group I 15-16 eller 16-17 september

Bosnien/Herzegovina vs. (1) Tyskland
Bulgarien vs. (2) Kazakhstan
(3) Belgien vs. Uzbekistan
(4) Argentina vs. Litauen
Ukraine vs. (5) Colombien
6) Ungarn vs. Tyrkiet
Israel vs. (7) Japan
(8) Østrig vs. Portugal
Grækenland vs. (9) Slovakiet
Peru vs. 10) Norge
(11) Rumænien vs. Taipei
Danmark vs. (12) Brasilien

World Group II 15-16 eller 16-17 september

Monaco vs. (1) Ecuador
(2) Indien vs. Marokko
(3) New Zealand vs. Thailand
(4) Mexico vs. Kina
(5) Pakistan vs. Indonesien
(6) Uruguay vs. Egypten
(7) Libanon vs. Jamaica
(8) Slovenien vs. Luxembourg
Georgien vs. (9) Tunesien
(10) El Salvador vs. Irland
(11) Hong Kong vs. Letland
(12) Polen vs. Barbados

<< tilbage


Billie Jean King Cup

TV-dækning: https://video.billiejeankingcup.com/
Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE


Qualifiers 2023 – 14-15. april

(1) Spanien vs. Mexico
Ukraine vs. (2) Tjekkiet (spillested besluttes)
Storbritannien vs. (3) Frankrig
(4) Canada vs. Belgien
(5) USA vs. Østrig
(6) Slovakiet vs. Italien
(7) Tyskland vs. Brasilien
(8) Kazakhstan vs. Polen
(9) Rumænien vs. Slovenien

Vinderne spiller 2023 Finals sammen med Schweiz og Australien
Taberne spiller Play-offs november 2023


Group I Europe/Africa – 10-15. April 2023 – Antalya

Oprykker fra Group II Europe/Africa: Norge, Egypten
Fortsætter: Tyrkiet, Bulgarien, Danmark, Sverige
Nedrykkere fra Playoff 11-12. november: Holland, Kroatien, Ungarn, Letland, Serbien
2 puljer a 5-6 nationer. Puljevindere rykker op og spiller om 1-2. pladsen. 2’erne spiller om oprykning. 3-5 spiller om placeringer 


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet,  Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

<< tilbage

Forrige artikelIndian Wells: Holger fastholder offensiv tilgang selvom et stabilt højt niveau i 2023 er udeblevet
Næste artikelITF Maribor: KB offentliggør aftale med Clara Tauson, der er i W40 semifinale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.