Festen og talerne er en øvelse, som for mig er helt fundamental i at arbejde med mennesker fra Norden. Min overbevisning er, at der ofte er et behov for at hjælpe spillere med at skabe mening og formål før de står i de svære situationer. Svære situationer som gentagende hårde træningspas, skader, udenlandske konkurrence i kummerlige forhold over lang tid eller mangel på økonomi til at forfølge drømmen.

Sat lidt på spidsen er min overbevisning, at hvis du er født i Norden, er du enormt privilegeret, du har mad på bordet hver dag, tøj på kroppen, kan tage en god uddannelse, og endda blive betalt for at tage den og leve et godt liv uden at være alt for meget uden for din comfort zone – med andre ord, kan det være nemt ”bare” at smide håndklædet i ringen, når det bliver svært som tennisspiller, for alternativet hjemme i Danmark er virkelig godt.

Forrige artikelFair Play Cup: Anna Tang vinder dansk domineret U12 foran Emilie Just-Bomholt
Næste artikelITF Antalya: Thomas Schwencke Lindqvist forfølger sin drøm
Adam Blicher
Adam Blicher er en international prisvindende Tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner - Junior spillere” af Dansk Tennis Forbund & fik ydermere tildelt Paul Arber Young Coaches Award - Special Recipient 2015 af iTPA. Han er vært for det højest rangerede Tennistræner Podcast på iTunes, hvor det er hans formål at forstå hvordan præstation på højeste niveau i tennis bliver skabt ved at tale med trænere, spillere og forældre, der alle har formået at skabe præstationer på højeste internationale niveau. Sidst har han været taler på det Nationale Tennis Seminar samt den Nordiske- & Europæiske Tenniskonference. Civilt har Adam en bachelor i Idræt & Sundhed og en Kandidatgrad i Sportspsykologi fra Syddansk Universitet og har over de sidste 3 år haft mere end 400 konsultationstimer med unge håbefulde tennisspillere fra såvel ind- som udland med henblik på at assistere dem i at udvikle deres mentale færdigheder på og udenfor banen.