Når vi kaster med ketcheren, ikke gør os umage i en svær træningsøvelse eller tanker 3. Sæt, hvis vi kommer ned med et brud har det altid en funktion. Vi mærker en umiddelbar lettelse, men på længere sigt er konsekvenserne ofte langt værre.

Vær opmærksom på om dine handlinger vil føre dig tættere på dine langsigtede mål eller de blot fungerer som en kortsigtet metode til mere behagelige tanker og følelser.

Forrige artikelTE U16 Paola: Vanshelboim vinder 3. titel i træk
Næste artikelWTA – Årets top 30 – del 2
Avatar
Adam Blicher er en international prisvindende Tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner - Junior spillere” af Dansk Tennis Forbund & fik ydermere tildelt Paul Arber Young Coaches Award - Special Recipient 2015 af iTPA. Han er vært for det højest rangerede Tennistræner Podcast på iTunes, hvor det er hans formål at forstå hvordan præstation på højeste niveau i tennis bliver skabt ved at tale med trænere, spillere og forældre, der alle har formået at skabe præstationer på højeste internationale niveau. Sidst har han været taler på det Nationale Tennis Seminar samt den Nordiske- & Europæiske Tenniskonference. Civilt har Adam en bachelor i Idræt & Sundhed og en Kandidatgrad i Sportspsykologi fra Syddansk Universitet og har over de sidste 3 år haft mere end 400 konsultationstimer med unge håbefulde tennisspillere fra såvel ind- som udland med henblik på at assistere dem i at udvikle deres mentale færdigheder på og udenfor banen.