Det var som David mod Goliath. Og resultatet var det samme: den lille snød den store.

Tyske Jaspar Felix Schiefer er en ualmindelig veludviklet 16-årig knægt. Stor og bred og med stive børster på hagen, kan hans fysiske fremtoning i sig selv være skræmmende. Men dagens kamp mod Emil Okkels Jensen (Fruens Bøge) var heldigvis ikke en boksekamp. Og når det gælder bold-gefühl er Emil vokset tyskeren over hovedet.

Det måtte tyskeren sande efter et tre sæts nederlag til danskeren. Efter at tysk dominans i 1. sæt, hvor tyskeren sendte Emil Okkels Jensen på overabejde, var det Emil Okkels Jensen, der fra starten af 2. sæt og resten af kampen styrede begivenhederne med klassespil. Tyskeren blev ganske enkelt udspillet, og den danske sejr blev på 3/6 6/0 6/1.

Frederik Skriver (Århus 1900) leverede en artig overraskelse, da han sendte den stærke finne, 5. seedede Roni Rikkonen ud af turneringen med en sejr på 2/6 6/2 6/2.

I et par danskeropgør, var det henholdsvis Philip Quist Hyldedal, der trak det længste strå mod Christoffer Rosengren. Hyldedal vandt dysten 6/3 6/4, og Marcus Løvstad-Gebauer, der i en tresætter besejrede Andreas Biciusca Meinertz 6/7(3) 6/3 6/1.

2. seed Eric Vanshelboim (KB) vandt 6/2 6/3 over Farums Mads Møller Haase.